| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 2:08 Заглавие: |
|
|
Какво да запиша не е проблем. Копирам инфото от действащ и абониран в момента абонат и готово.
Ето, че и тук таксата може да се дели и то без кабели по терасите, без да има значение кой къде живее, дори в кой град е.
Иначе аз разполагам с универсалния програматор на Млад конструктор, който ми върши идеална работа за сега. Работи с програмата Pony Prog и IceProg. За това ме интересува кое краче на картата какво е. Кое е захранване, кое какъв сигнал е и може и да пробвам с моя програматор, разбира се с малко бъзикане, докато нагодя картата в някой четец. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 13:56 Заглавие: |
|
|
За отдалечено разстояние се шарват, като се използва интернет(изисква достъп до интернет до приемниците).
За близко разстояние до 50м и до 8 приемника със спецаилна допълнителна платка(изисква единия приемник да е с четец на карти и да има възможност за споделяне).
За 2 приемника непосредствено един до друг с директен RS232 кабел.
С копиране на инфо едва ли ще стане, кодовете се смянят прекалено често. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 18:32 Заглавие: |
|
|
| Бе вие тези от наземните оператори толкова ли тъпи ги мислите-нали всяка карта си е привързана към даден приемник -дори и да я копираш какво ще стане. Поне знаеш ли с какъв процесор са картите -за феникс и силвер картите се знаеше ,а сега -мълчание. |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 23:49 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Бе вие тези от наземните оператори толкова ли тъпи ги мислите-нали всяка карта си е привързана към даден приемник -дори и да я копираш какво ще стане. Поне знаеш ли с какъв процесор са картите -за феникс и силвер картите се знаеше ,а сега -мълчание. |
Дам, така са привързани че махаш от единия и слагаш на другия и къпиш...
Цитата е верен само за "промоционалните" приемници, които ти дават ако подпишеш договор с оператор. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:56 Заглавие: |
|
|
Да така е. Промо приемниците на Булсатком, са направени така че ако насочиш към друг спътник и гледаш повече 72 часа мисля беше блокирват и трябва да ги върнеш обратно.
А картите им се четът във много от приемниците с вграден модул. |
|
|
 |
|