Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как се пуска този PHILIPS ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DURON_RULEZZZ
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:14    Заглавие: Как се пуска този PHILIPS ? Отговорете с цитат

Здравейте. Подариха ми наскоро автомобилен усилвател Philips с 7 канален еквилайзер и мощност 4x20w .От него излиза един екраниран кабел който е за входовете .Излизат също 2 двойки кабели (всяка двойка с черен и червен кабел ) също и един Син кабел които не са ми ясни за какво са???? Според мене с тези кабели се пуска усилвателя (те контролират stand-by режима му) тъй като на лицевия му панел няма бутон за включване,а само бутони за FRONT i REAR.На задния панел има букса за захранване за 12v на която кабела за + минава през предпазител 14А.Синия кабел който е свързан към платката има означение "REMO".А двете двойки с червен и черен кабел имат означение "SP IN" .От тези две двойки черните кабели са свързани в обща точка,а червените към платката имат означение L и R.На ламарината на усилвателя пише само PHILIPS 22AD364/00.Доста търсих из google.bg за схеми и обяснения но нищо не намерих.Направих му 5 снимки които са с лошо качество но все пак биха помогнали .Качил съм ги в чекмеджето на поща [email protected] Паролата е philips.Много ще съм благодарен на всички които се включат в темата .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivan dimitrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:23    Заглавие: Отговорете с цитат

На синия + 12в би трябвало да го включат.Двете двойки би трябвало да са входове за сигнал с високо ниво(от к.с на радиото).Снимките не съм ги гледал - иска ми акаунт.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DURON_RULEZZZ
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:27    Заглавие: Отговорете с цитат

потребителското име е philips4 ,а паролата е philips
Върнете се в началото
DURON_RULEZZZ
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 12:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти за мнението ivan dimitrov.Включих го усилвателя и работи перфектно :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети