| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 13:56 Заглавие: Клавиатура, бат. за час/дата и панел за Нокиа 8310 |
|
|
Здравейте! Значи имам следния проблем - трябва да почистя клавиатурата на телефона си (Нокиа 8310). Тя обаче е занитована с пластмасови джаджи за платката... какво да правя, да ги топя ли или...? Освен това ми се е скапала батерийката за час/дата... Проблем ли е голям смяната? И последно - мнения откъде да си взема евтин хубав панел за 15-тина лева с клавиатура да речем...? _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 11:25 Заглавие: |
|
|
нитовете ги режеш с макаетно ножче и много внимавай как отлепяш фолито на бутоните защото много лесно се къса, и успех _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 15:27 Заглавие: |
|
|
МММда, мерси за отговора. Аз между другото май ще трябва да сменям копчето на Меню-то. Дали се продават такива "пуканки" (както чих че ги наричат в един сервиз...). И между другото вярна ли е тая работа за повишаването на консумацията на модулаторите като остареят... и само на модулаторите ли? И, накрая, може ли на тия модулатори винаги да се намери адекватен заместител (поне на Нокиите) или не? _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 16:49 Заглавие: |
|
|
Това с клавишите стана отлично (махнах лепенката на бутона, (на моя телефон всяка пуканка е залепена отделно) и доста успешно използвах парченце анкерпласт (но от скъпите)). Сега и ако батерийка си намеря... На едно място ми я продават за 10 лева - пладнешки обир! (за поддържащата батерийка говоря, дето е по-малка от часовникарска). Взех си от друго място за 3 лева. Напрежение в началото - 0,2 волта. Оттам ме уверявт че тя е също акумулаторна и се зарежда от основната батерия - да чакам 2 седмици и ще стане. Дали? Или по-скоро надали...
 _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
|