| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 20:15 Заглавие: Кембъла загина при тежка катастрофа на „Цариградско шосе” |
|
|
Вероятно си спомняте все някое от предавянията му по BBT или в "Полет над нощта" или в някой от многото други частни медии в които се изявяваше.. Много приятен и интелигентен водещ. Един от малкото дръзващи да кажат на висок глас мнението си за нещата от живота.
Бог да го прости човека  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 21:39 Заглавие: |
|
|
Дам аз си спомням 2004та кога играеха с Васа Ганчева във "Вот на доверие" и той се я базикаше.
Лека му пръст. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 21:53 Заглавие: |
|
|
Лека му пръст
Един от малкото хора които ме кефеха защото не цепеха басма на никой  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 22:07 Заглавие: |
|
|
И пак пиянска история в 5 часа сутринта.....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 3:15 Заглавие: |
|
|
Коцев, не си прав.Шофьора е бил пиян.Той не пие от половин година.Между другото ми е градски и живее срещу нас.Лека му пръст. _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 7:19 Заглавие: |
|
|
Данчо аз не говоря за него а за пияните водачи.Те изтрепаха половин България.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 22:48 Заглавие: |
|
|
Да....неприятна работа.През почивните дни се изтрепа бая народ Коцев знаеш ли подробности за катастрофата на 2 километра след Ловеч към Плевен в петък вечер ??? Аз затова си лягам към 22 часа Незнам какво да ви кажа но ние сме си виновни и тази демокрация дето ни докара бързите коли и всички там екстри  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 22:59 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Незнам какво да ви кажа но ние сме си виновни и тази демокрация дето ни докара бързите коли и всички там екстри  |
По цял свят има демокрация,ама не се трепят като нас-не е до демокрацията-няма нищо общо.
Причината е в чалгарската ни култура.
"Кой бе-тва на мен не може да ми се случи"
"Голяма работа че ше карам къркан"
"Дай да надуем Ивана и да караме с 200 по главната та да се фукаме пред мацките"-ето това е в акъла на днешната младеж.
И по-лошото тепърва предстои.Онзи ден гледам двама пишлигари на видима възраст нямат и 18-се години с на тате им колата.Набримчили чалгата и карат с бясна скорост по главната на Карлово.Та да се изфукат пред мацките."Виж ме ти!".Да ама на една пешеходна пътека удариха една женица пресичаша в инвалидна количка.Добре че не пострада тежко.
Ей Богу идеше ми ей така без да ги познавам да ида и да им напукам юмруците,пък ако ще да си вадят медицински и да ме съдят после. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 23:12 Заглавие: |
|
|
аз не ги бавя бои и пак бои нека ме съдят ако ме намерят
обикновенно е през ноща и няма много свидетели а ако са пили още по добе - не помнят по две причини 1 алкохола и 2 бои до забрава |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 23:38 Заглавие: |
|
|
За двата почивни дни 12 убити по пътищата .От началото на месеца 33 загинали . това го казаха тая вечер по канал1. И никакви мерки .За петте медицински сестри оревахме орталъка и какво ли не се прави а за това че по пет гинат всеки ден по пътищата нищо .Ама нищо.Толкова ли е трудно да въведат един закон за няколко години и щом си превишил скороста конфискация на колата . Щом си пил пак конфискация нищо че може да е собственост на друг.Щом ти я е дал да я караш конфискация.Така ще намалеят с една трета колите а тези които ще карат ще карат по правилник.Тъй мисля аз и не отстъпвам на крачка от моето мнение.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|