Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кембъла загина при тежка катастрофа на „Цариградско шосе”
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 4:35    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
За двата почивни дни 12 убити по пътищата .От началото на месеца 33 загинали . това го казаха тая вечер по канал1. И никакви мерки .За петте медицински сестри оревахме орталъка и какво ли не се прави а за това че по пет гинат всеки ден по пътищата нищо .Ама нищо.Толкова ли е трудно да въведат един закон за няколко години и щом си превишил скороста конфискация на колата . Щом си пил пак конфискация нищо че може да е собственост на друг.Щом ти я е дал да я караш конфискация.Така ще намалеят с една трета колите а тези които ще карат ще карат по правилник.Тъй мисля аз и не отстъпвам на крачка от моето мнение. Evil or Very Mad

Иванеееее Иване, така корумпираните катаджии ще са на седмото небе. Няма да могат да си носят парите след свършване на смяната Evil or Very Mad
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 8:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Къде ги пък видя тия катаджии ? Аз цяла година като пътувам не си спомням някъде да съм виждал КАТ. Или съм бил късметлия Rolling Eyes
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

В този случай като с Кембъла ,бог да го прости ,просто закона трябва да бъде свиреп.Тоя както го е пребил като куче според мен трябва да лежи поне десет години.Но аз си мисля и нещо друго.Голяма част от пешеходците също имат вина за инцидентите.Вчера спрях насред улицата да помоля една "майка" да качи децата си на тротоара защото се бяха разлигавили насред пътя.А днес като идвах на работа видях една друга "майка" да пресича храбро бул. България с бебешката количка.Колегата е прав ,че до културата ни опират голяма част от нещата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 14:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой се напива и решава да си кара мерцедеса със 160 по Цариградско,а някой без да се замисля сяда да се вози до него .... За мен това не е нещастен случай , а непоемане на отговорност за личните си действия - за съжаление с фатален край
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети