| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 20:32 Заглавие: Re: Питане за МР4 |
|
|
Всички са еднакво жълти и скъпи. Ако задържиш топката около месец, ще можеш да го купиш малко по-евтино, защото цените им тепърва предстои да падат. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:10 Заглавие: |
|
|
| Аз взех на моята Nippon / http://www.bittel-bg.com/content.php?ln=bg&pid=75&prid=312 / - от Метро за 95лв., 1GB. Не работеше радиото - замениха ми го, сега работи. Лошото е, че когато го включа към домашния ми компютър не се разпознава устройствто. На други компютри няма проблем. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 18:09 Заглавие: |
|
|
До сега всички мои приятели които си взеха MP4-ки ги използват само за слушане на музика Всмисъл ,че се кефеха 1 седмица на дисплейчето и чак после осъзнаха ,че няма чак какво толкова да се гледа .Ако можеш я убеди ,че е по-добре да и купиш MP3,така ще минеш и по-тънко  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 10:02 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | До сега всички мои приятели които си взеха MP4-ки ги използват само за слушане на музика Всмисъл ,че се кефеха 1 седмица на дисплейчето и чак после осъзнаха ,че няма чак какво толкова да се гледа .Ако можеш я убеди ,че е по-добре да и купиш MP3,така ще минеш и по-тънко  |
Явно още ни си извървял Пътя! И на мен ми е ясно, че файда няма, ама върви убеди дечурлигата, че е така - ще се убедят, но след една седмица - от собствен опит. А и моето диване заслужава, в интерес на истината. |
|
|
 |
|