Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Питане за МР4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stiyan stoikov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 19:30    Заглавие: Питане за МР4 Отговорете с цитат

Колеги,дъщерята ме е подгонила да и взема някакъв ама не ми се дават много пари.В техномаркета има някакви MPMAN http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025541 .
Днес гледам в Метро има някакъв Diva 60.Някой да има представа от тях.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 20:32    Заглавие: Re: Питане за МР4 Отговорете с цитат

stiyan stoikov написа:
Колеги,дъщерята ме е подгонила да и взема някакъв ама не ми се дават много пари.В техномаркета има някакви MPMAN http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025541 .
Днес гледам в Метро има някакъв Diva 60.Някой да има представа от тях.

Всички са еднакво жълти и скъпи. Ако задържиш топката около месец, ще можеш да го купиш малко по-евтино, защото цените им тепърва предстои да падат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз взех на моята Nippon / http://www.bittel-bg.com/content.php?ln=bg&pid=75&prid=312 / - от Метро за 95лв., 1GB. Не работеше радиото - замениха ми го, сега работи. Лошото е, че когато го включа към домашния ми компютър не се разпознава устройствто. На други компютри няма проблем.
Върнете се в началото
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 18:09    Заглавие: Отговорете с цитат

До сега всички мои приятели които си взеха MP4-ки ги използват само за слушане на музика Wink Всмисъл ,че се кефеха 1 седмица на дисплейчето и чак после осъзнаха ,че няма чак какво толкова да се гледа Wink .Ако можеш я убеди ,че е по-добре да и купиш MP3,така ще минеш и по-тънко Wink
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 10:02    Заглавие: Отговорете с цитат

showMANiak написа:
До сега всички мои приятели които си взеха MP4-ки ги използват само за слушане на музика Wink Всмисъл ,че се кефеха 1 седмица на дисплейчето и чак после осъзнаха ,че няма чак какво толкова да се гледа Wink .Ако можеш я убеди ,че е по-добре да и купиш MP3,така ще минеш и по-тънко Wink

Явно още ни си извървял Пътя! И на мен ми е ясно, че файда няма, ама върви убеди дечурлигата, че е така - ще се убедят, но след една седмица - от собствен опит. А и моето диване заслужава, в интерес на истината.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети