|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 8:12 Заглавие: Re: Допълнение |
|
|
| интермаш написа: | Тъй като аз съм пуснал темата, си позволявам да задам допълнителен въпрос на ентусиастите за защита правата на българина, а именно:
Къде бяхте на трети март между 12 и 17 часа?
Къде бяхте в деня на демонстрацията против американските военни бази?
За кого гласувахте на президентските избори ?
За кого гласувахте на последните парламентарни избори?
и т.н.
|
интермаш, бъди така добър и недей да бъркаш форумите моля! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 8:23 Заглавие: Re: Допълнение |
|
|
| RC написа: | | интермаш написа: | Тъй като аз съм пуснал темата, си позволявам да задам допълнителен въпрос на ентусиастите за защита правата на българина, а именно:
Къде бяхте на трети март между 12 и 17 часа?
Къде бяхте в деня на демонстрацията против американските военни бази?
За кого гласувахте на президентските избори ?
За кого гласувахте на последните парламентарни избори?
и т.н.
|
интермаш, бъди така добър и недей да бъркаш форумите моля! |
Абсолютно точно!!!Той бил против митинга и подобни теми ,тук ,ами аз съм против теми като твоите ,ама си трая ,камо ли да пускам отделни теми. Просто не ходи ,много просто е ,а като си против защо ползваш интернет пространството за трибуна не ми става ясно .Хората в тая Държава едвам свързват двата края и имаха едничко удоволствие ,да дръпнат някоя песничка или филм ,те и това искат да им вземат.Лично познавам хора,неходещи на кино защото им е скъпо или сърце ги боли да дадат 3лв за филм от видеотеката ,като детето отива с 0.50лв на училище или му правят сандвич от вкъщи.!Ей за това става дума .Това е реалността в БГ-банда изключително добре изпечени мошеници!!!..... _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 18:55 Заглавие: |
|
|
Отговарям по ред:
На 3 март в посоченото време работехме с моя син на нает от нас обект ,защото не мога все още да си позволя да отказвам работа.
Въпросът за митинга против американските бази го задай на хората в Сарафово да видиш какво ще ти отговорят.И на тези от селото-не помня кое точно беше,където е учебният полигон,ползван от американската армия.
На президентските избори гласувах за Неделчо Беронов.С ясното съзнание че е неибираем.И с ясното съзнание че не мога да предам Каузата СДС,за която дадох малка част от живота си.Гласувах за Каузата СДС,а не за боклуците,които я стъпкаха на бунището!
На парламентарните избори отново гласувах за Каузата.Защо-изясних по-горе.
Сега аз да питам-какво ще кажеш за руската военно-политическа колония,в която беше превърната Родината ни допреди двадесетина години?Можеше ли ти да идеш на митинг против тази колония?Можеше ли даже да си помислиш за такова нещо?За коя партия гласуваше по онова време?И за кой президент? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
| Макар и в "говорилнята" моля да се придържаме към тематиката на форума. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 20:31 Заглавие: |
|
|
Григоре,исканията на въпросния митинг не са политически.
Исканията са за свобода при достъпа за информация.във цял свят има торент-сайтове и те навсякъде са напълно легални.Ние станахме единствената страна в която те напрактика спряха да съществуват от няколко дни.Може би другите такива страни са Северна Корея и Виетнам,ама едва ли точно по тях трябва да се мерим.
Ако си влизал в едно съвременно РПУ ще видиш една странна гледка-всички канцеларии,стаи и коридори са облепени със плакати "Пиратството ограбва".По телевизиите текат реклами пак от тази кампания,хаби се маса държавна пара за тези реклами-която излиза от нашио джоб-на данъкоплатците.Едва ли не имам чувството че цялата държавна машина и целия ресурс на МВР е впрегнат в тая борба с торентите.
Баси мамата,тва ли ни е най-големия дерт на нашта държава?
Ами днеска пак гледах в 16,00 по новините-един изрод-от някакво село--напил се повечеря-накарал дъщеря му да иде да му търси цигари и понеже всички магазини в селото вечерта вече били затворили-тя се върнала с празни ръце.
Следва-вързал я за леглото с въжета,бой,ритници,счупени ребра,няколко дни момичето въобще не можело да ходи.
И този човек е на свобода.
Друг-източил банка-и той е на свобода.
Трети-един от братята роми (не че имам нещо против тях или други етноси)до дома имаше кооперация-напил се-ритнал печката,обърнала се,запалили се пердетата,-запали се и изгоря цяла жилищна кооперация.На въглен е сега,барабар с на хората покъщнината.
Знае се кой е.И той на свобода.
Докато същевременно цялата машина на МВР се бори със торент сайтовете. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|