| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 12:06 Заглавие: Aвторадио ? |
|
|
| Какъв е нормалния ток , който трябва да дърпа авторадио в стенбай (конкретно Roadstar RS-88000HQL ) Защото споменатото авторадио дърпа 60mA та се питам дали e нормален тоя ток , щото на два пъти е източвало акумулатора. И за да не пускам друга тема - търся схема на авторадиото. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
teco Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 13:07 Заглавие: Re: Aвторадио ? |
|
|
| за нем е нормално 60mA защото ако го изчислиш ще се получи, че за да се изхаби акумолатора без да получава никакво зареждане ще издаржи около 42 дена. нека да пробва без него защото може някой кабел в колата да дава отечка |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 13:33 Заглавие: |
|
|
Освен това знам че е имало шум от него без да е включен , даже със свален панел (може би въртенето на моторчето)
но сега извън колата няма такъв проблем , а без него акумулатора си е добре.Малко е неясно но да видим дали можете да ми помогнете. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 15:08 Заглавие: |
|
|
Я по добре огледай кабелите в колата как са вързани.Да не би да са разменени В+ и АСС.слагай уреда на ампери и мери каква е консумацията _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 16:02 Заглавие: |
|
|
За тия 60мА не съм уточнил че не ги меря когато е в колата , а когато го включвам на пробно захранване , в колата няма как да меря засега защото не е при мене , но напоследък нищо не и е пипано по кабелите на радиото , а преди го нямаше тоя проблем.
П.П. малко ми е неясна функцията на извода АСС но като гледам така май служи за захранване на процесора когато радиото е изключено , моля кажете дали съм прав. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 18:58 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | За тия 60мА не съм уточнил че не ги меря когато е в колата , а когато го включвам на пробно захранване , в колата няма как да меря засега защото не е при мене , но напоследък нищо не и е пипано по кабелите на радиото , а преди го нямаше тоя проблем.
П.П. малко ми е неясна функцията на извода АСС но като гледам така май служи за захранване на процесора когато радиото е изключено , моля кажете дали съм прав. |
ACC захранва процесора и поддържа паметта на радиото. |
|
|
 |
sushko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
Най-сигурно ще стане, ако мериш на колата. Ампермера - в един от изводите на АБ, и проверяваш едно по едно: аларма, ЦЗ, радио. Все ще изскочи отнякъде заек Имах подобен проблем с едно Сони с чейнджър. Оказа се , че при сваляне на панела консумация пада на нула /от 50-60 мА/ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 17:29 Заглавие: |
|
|
| И на мен ми пада консумацията като махна панела от 60 на 30мА |
|