| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 8:56 Заглавие: АКО НЯКОЙ РАЗБИРА ОТ КЛИМАТИЦИ-МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!! |
|
|
ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ АКО НЯКОЙ РАЗБИРА ОТ КЛИМАТИЦИ ДА МИ ПОМОГНЕ.ИМАМ КЛИМАТИК "ELIT-18" НЕ Е ИНВЕРТОР.
КОГАТО РАБОТИ НА ОТОПЛЕНИЕ И КОМПРЕСОРА НАВЬН ИЗКЛЮЧИ
ВЕНТИЛАТОРА НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО ПРОДАЛЖАВА ДА РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МИНУТИ-КОЕТО Е МНОГО ЗАЩТОТО ПОЧВА ДА ДУХА СТУДЕНО.ТА ВАПРОСА МИ Е СЛЕДНИЯТ-МОГА ЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН
ДА НАМАЛЯ ТОВА ВРЕМЕ ПРИМЕРНО НА 40 СЕКУНДИ ?? ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОЙ МИ ДАДЕ СЪВЕТ.
КЛИМАТИКА НЕ Е ГАРАНЦИОНЕН ТАКА ЧЕ МОГА ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 11:58 Заглавие: |
|
|
Отговора (по-точно проблема) се крие в името (марката).
Последната промяна е направена от RC на Нед Ное 21, 2004 18:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 17:55 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Отговора (по-тояно проблема) се крие в името (марката). |
Хе-хе, а един познат, искаше да монтира външното тяло на климатика вътре, а вътрешното тяло отвън защото през лятото духало много топло навън и искал тази топлина да ползва през зимата за отопление:))))) |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 1:57 Заглавие: |
|
|
Този вентилатор се управлява от процесор. Този процесор работи по някаква програма. Да е промениш е невъзможно. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 19:26 Заглавие: Re: АКО НЯКОЙ РАЗБИРА ОТ КЛИМАТИЦИ-МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!! |
|
|
| Anonymous написа: | ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ АКО НЯКОЙ РАЗБИРА ОТ КЛИМАТИЦИ ДА МИ ПОМОГНЕ.ИМАМ КЛИМАТИК "ELIT-18" НЕ Е ИНВЕРТОР.
КОГАТО РАБОТИ НА ОТОПЛЕНИЕ И КОМПРЕСОРА НАВЬН ИЗКЛЮЧИ
ВЕНТИЛАТОРА НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО ПРОДАЛЖАВА ДА РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МИНУТИ..... |
Чакай малко,
Компресора ли ти изключва навън или вентилатора??? Аз си мисля, че това което описваш е процеса на обезскрежаване на външното тяло и ако сега 2 минути са ти много, след извстно време, като стиснат студовете, това време може да ти е недостатъчно. С тоя климатик трябва да се радваш че въобще се топлиш, а ти се оплакваш...... _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 13:37 Заглавие: |
|
|
Аз преди година и половина си купих климатик HISENSE и съм много доволен.При мене проблема е същия / ако това е проблем/ ,след като изключи компресора,вътрешното тяло остава да работи,ама при мене то изобщо не спира - обръща въздуха постоянно,но студ не усещам.Отоплявам зимата и охлаждам лятото хола си който 24 квадрата без проблем.Така е за 500 лева какво да искам по-вече.
Не смятам това за проблем - винаги го глася един градус по-вече от колкото ми трябва,за да може да си вътри въздуха и да не се усеща студ.  |
|
|
 |
ASEsound Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 21:44 Заглавие: |
|
|
| и аз съм с елит,проблема ми беше същия,смениха ми платката на вътрешното тяло,но сега работи по следния начин-2мин работи компресора с него и вътрешното тяло(то е ясно де),после като изключи компресора още 2 мин.остава да работи вентилатора на вътрешното тяло(естествено като не работи компресора,радиатора на вътрешното тяло изстива за окло 20сек. след което си върти само въздуха в стаята=вентилатор през зимата).Накрая почивка 2мин,и пак отначало същата процедура 2-2-2 и т.н.МАМИЦАТА ИМ НА ТЕЗИ ОТ ЕЛИТ ЩЕ ПРЕБИЯ НАКОИ ТЕХНИК |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 22:44 Заглавие: |
|
|
| Колегите от сервиза на Техноклима -Елит не са ти виновни виновна е марката като им знам другата техника щях да се учудя че климатиците им работят както трябва Яд ме е само че набиха в главите на хората че е българска марка а са пълни боклуци Сменяй го най добре с нещо по истинско |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 23:25 Заглавие: |
|
|
ASEsound, не мога да разбера едно!
Защо заради собственото си малуумие и тарикатлък, обвиняваш някой който се опитва да ти помогне по някакъв начин?
Търсил си как да минеш "най-тънко" - намерил си го!
Сега не те устройва как работи!, ами оплачи се на този който ти е го продал, на рекламната агенция която рекламира техниката с въпросната марка ( не става дума само за климатици ) или на комисията за защита на потребителя !
Не ме разбирай криво (нямам нищо общо нито с въпросната марка /или друга такава/, нито с поддържащия персонал) и не защитавам никого, НО всеки си плаща за това което сам си е направил и никой друг не му е виновен!
За въпросната марка доста се е изписало! (включително и тук). |
|
|
 |
ase Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2004 23:55 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | ASEsound, не мога да разбера едно!
Защо заради собственото си малуумие и тарикатлък, обвиняваш някой който се опитва да ти помогне по някакъв начин?
|
ей працалив гном такъв,кой ти дава право да ме окачествяваш по скалата на менса.И мишо такъв,климатика беше в гаранция и ми гарантираха че ще отстранят проблема срещу 15лв които аз платих,но не го отстраниха,ама си взеха парите.абе що неми го кажеш това в лицето,така зад екрана си много силен.И за да докажа че си адски тъпоо парче ще те помоля да ми дадеш отговор на следната задача.А именно колко прави 2+2/2=? |
|
|
 |
|