|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 20:26 Заглавие: |
|
|
| mirobg написа: | | За съжеление не мога да дам снимка, получават се нещо като двоен образ на буквите, като че ли е по силно изразен в долната лява част(или поне така ми се струва), пробвах всичко което сте ме посъветвали и което ми е минало през ума до сега ама не се получва нищо. Давайте други съвети и идеи ако имате. |
Постарай се да дадеш все пак снимка-има голямо значение.Въпроса е че със тая думичка "размазано" може да означава хиляда различни проблема,които визуално изглежат коренно различно.
Значи под "размазано" може да значи-
-че монитора е разфокусиран
-че изображението е размазано и има "факли"като при ниско захранващо на крайните видеоусилватели
-че изображението е разсходимо
и т.н. и т.н.
Затова питам.
Ако не ще се мъчим по-сложният начин-чрез описания,ама дано не излезе че тръсим под вола теле-щото май според мене натам отива работта.
Случайно буквите като казваш,че са двойни,да не би единия кант да е примерно зелен на цвят,а другия червен (цветовете са примерни-може и да са други)?? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 10:18 Заглавие: |
|
|
| Тези двойни изображения за които говорите цветни ли са.Вижте пръстенчетата на шииката на кинескопа отгоре обикновенно са маркирани с една белязка с бял или черен цвят та ако се разместят да се върнат на старото положение,вижте там как е положението. |
|
|
 |
mirobg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 17:36 Заглавие: |
|
|
| Оказа се точно от тия пръстенчета, за които говори Pepi бяха се поразместили след като ги върнах всичко доде на мястото си, а аз какво ли не мерих и не правих, но така и не се сетих, че проблема може да е толкова малък, почти се бях отказал вече. Pepi_voinishki1957 и Bojilov много ама много ви благодаря, че ми давахте напътствия и идеи, без ваша помощ нямаше да успея да се справя с проблема,още веднъж много ви благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|