| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 20:01 Заглавие: SE K700 Самоизклюва се |
|
|
Значи проблема е следния телефона си работи нормално до момента в който реша да набирам (или докато някой ми звънне) Започва да набира и в следващия момент се самоизключва след като го включа няма проблем набира звъни докато пак не му скимне да се самоизключи. Пробвах с друга батерия пак същото 3 пъти го давах в сервиза и след едномесечен престой ми го връщаха с обяснението "При нас си работи но сме го презапоили за всеки случай " но ефект няма продължава да се гаси ...... Дайте някакви предположени на какво се дължи това. Телефона нее изпускан нито е мокрен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 20:06 Заглавие: |
|
|
| Аз имам същия проблем с моя. Само че се проявява чак като свърши половината батерия. На мен ми казаха че било от батерията и ако си купя нова и я вкарам в режим щяло да се оправи. Не знам колко е истина това. Може и да е заводски бъг на Сони Ериксон. Нека някой друг да си каже мнението да видим. |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 17, 2007 20:17 Заглавие: |
|
|
Има и още нещо което забравих да напиша когато започна да се самоизключва първо изкарваше надпис " нее налична" но след първото посещение в сервиза спря да го изкарва и сега направо се гаси  |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 8:15 Заглавие: |
|
|
като сте с менте батерии така е (ако крайното стъпало не е дало фира) _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 23:38 Заглавие: |
|
|
| Аз имах същия проблем с изключване на k700i при набиране, но си смених батерията и сега всичко е OK и си работи нормално. |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 23, 2007 21:45 Заглавие: |
|
|
| Моят прави следното-при входящо повикване първо сам си затваря и след известно време изключва. |
|
|
 |
Pavkata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 23:10 Заглавие: |
|
|
Момчета продавате ли ги тия телефони че на мен ми трябва за части - дисплей и джойстик, давам 40 кинта
Принципно ако си търсите и аз не си намеря дисплей мога да продам моя телефон на който частите са му здрави за 60 лева . |
|
|
 |
|