| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 17:49 Заглавие: Купувам малък секач. 3-4 мм. |
|
|
От форум "Направи си сам" на дир.бг ми казаха, че малки секачи се продавали в магазините за електронни компоненти и инструменти. Прерових всичките такива онлайн (или поне така си мисля) и не намерих нищо подобно. Някой да е виждал и да ме насочи къде да ровя? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 18:00 Заглавие: |
|
|
САНДВИК имат много добри такива с различен профил и големина.Ровни в сайта им,ще намериш и адрес на представител. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 20:48 Заглавие: |
|
|
Има един комплект инструменти за дървообработка, вътре всякакви секачи, под различен ъгъл, с различна ширина, заоблени и каквото ти дойде на акъла... В Хасково на доста места съм ги гледал, би трябвало лесно да се справиш с намирането. Тези дето ги гледах бяха стоманени и струваха 4,50 - вътре 6 броя. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 20:57 Заглавие: |
|
|
Тези за 4.50 съм ги виждал и няма да свършат работа. Това са длета, а не секачи. Материалът е друг. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|