| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
morqcheto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 17:41 Заглавие: zahranvane za komp |
|
|
| pri tokov udar mi zgana zahranvaneto na kompa,i ot poznaniqta koito imam gore dolu stignah do izvoda 4e osven 6epata kondenzatori e i zgorqla i edna integrala,koqto qvno sluji za paleneto na kompa.samo 4e na tazi integrala pi6e samo IFFR8R0248E.I v koito i magazain za elektronika da pitam mi kazvat 4e ne sa i q 4uvali.nqkoi moje li da mi kaje otkade moga da si vzema takava.blagodarq predvaritelno |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 18:06 Заглавие: |
|
|
а аз от няколкото реда, дето си написал си правя извода, че тряа да го хвърлиш в кофата тва захранване и като за начало можеше да пишеш на кирилица примерно  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 6:20 Заглавие: |
|
|
Какво е захранването? модел, мощност.....
Ако е от токов удар, най- често има доста изгоряли части, провери транзисторите в частта за високо напрежение! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 8:43 Заглавие: |
|
|
Едно ново свястно захранване-Сиртек,Фортрон не е кой знае кви пари.
Недей си игра със това-рискуваш след ремонта утре да му дойде нещо на акъла,да завиши и да хвърлиш дъно,процесор.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|