|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 18:49 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | yani kokas написа: | | pepi_voinishki1957 написа: |
P.S. Константата на КоджаЩ не съществува . |
Съществува ,съществува но много малко хора знаем за това нещо,и е военна тайна!!!  |
Говори се че предлагали голяма награда за този който издаде константата.
Даже в момента ЦРУ,КГБ,Ми-5,марсианците и Бойко Борисов те разработват и следят всяка твоя крачка.
Ааа забравих и Ми-6 и Ми-7 и марсианците.
Они са кацнали с една летяща чиния на ниска геостационарна орбита над село Волуяк. |
А стига Божилов как ти идва на акъла скапах се да се хиля  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 18:53 Заглавие: |
|
|
Моето родно село Къкрина е известно не само с Къкринското ханче ами и с това че по -рано почти всички къкриненци са ходели по селата и са продавали восък за свещи. Та когато американците кацнали на луната останали учудени че там вече имало къкриненци да продават восък. Тъй че нищо не се знае от тия драсканици какво чудо може да излезе.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | "материал за лагера - брезова дървесина защото проектите никой не ги чете" | pamporov, това и аз съм го чел някъде из форума, обаче беше малко по-различно:"И сега за магнитопровод на трансформатора ще избера варен бук, щото никой не ги чете тези дипломни работи"  |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | yani kokas написа: | | pepi_voinishki1957 написа: |
P.S. Константата на КоджаЩ не съществува . |
Съществува ,съществува но много малко хора знаем за това нещо,и е военна тайна!!!  |
Говори се че предлагали голяма награда за този който издаде константата.
Даже в момента ЦРУ,КГБ,Ми-5,марсианците и Бойко Борисов те разработват и следят всяка твоя крачка.
Ааа забравих и Ми-6 и Ми-7 и марсианците.
Они са кацнали с една летяща чиния на ниска геостационарна орбита над село Волуяк. |
Заради тази константа убиха Лора Палмър ,Кенеди и учителят Йода. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 10:30 Заглавие: |
|
|
| Абе знаех си аз ,че има нещо ама.....Те кода за тая константа май я търсиха в дупката в Царичина. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|