| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kras1970 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 7:07 Заглавие: Kenwood rxd-355- показва ми ER- CD11 и не работи CD-то? |
|
|
| Имам проблем с Kenood rxd-355. Въртят се местата на дисковете от 1-3, лазера се вдига и почти моментално се сваля и завърта на следващия. Не се опитва да провери има ли диск или не(т.е. не мърда лупата). След 3-4 завъртания на дисплея показва ER-CD11. Някой знае ли какво означава тази грешка и евентуално къде би могла да е причината? Ако някой има и схема ще съм му благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
BACKO Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 9:25 Заглавие: Re: Kenwood rxd-355- показва ми ER- CD11 и не работи CD-то? |
|
|
| kras1970 написа: | | Имам проблем с Kenood rxd-355. Въртят се местата на дисковете от 1-3, лазера се вдига и почти моментално се сваля и завърта на следващия. Не се опитва да провери има ли диск или не(т.е. не мърда лупата). След 3-4 завъртания на дисплея показва ER-CD11. Някой знае ли какво означава тази грешка и евентуално къде би могла да е причината? Ако някой има и схема ще съм му благодарен. |
лазера светили?
пробвай с основно почистване на оптиката. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 9:44 Заглавие: Re: Kenwood rxd-355- показва ми ER- CD11 и не работи CD-то? |
|
|
| BACKO написа: | | kras1970 написа: | | Имам проблем с Kenood rxd-355. Въртят се местата на дисковете от 1-3, лазера се вдига и почти моментално се сваля и завърта на следващия. Не се опитва да провери има ли диск или не(т.е. не мърда лупата). След 3-4 завъртания на дисплея показва ER-CD11. Някой знае ли какво означава тази грешка и евентуално къде би могла да е причината? Ако някой има и схема ще съм му благодарен. |
лазера светили?
пробвай с основно почистване на оптиката. |
Почистването няма да даде резултат  |
|
|
 |
|