| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ5UE Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
Колеги, сами по себе си "бръмбарите" не са нищо лошо.
Може да сметнете, че е неуместно от моя страна да пиша това, но използането на такива устройства извън установения ред се счита за незаконно използване на специално разузнавателно средство и е углавно престъпление. Не е лошо добре да размислите преди да предприемете такива стъпки! |
|
|
 |
LZ5UE Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 23:41 Заглавие: |
|
|
| А кой ползва ??? Тук обсъждаме схемни решения и готови продукти. Ако някой реши да наруши закона,това си е за негова сметка. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 23:51 Заглавие: |
|
|
Ами, ето цитат:
"Здравейте! Някой може ли да ми каже как или кой може да ми направи подслушвателно устройство. За жалост ги няма по магазините. Искам да поставя един бръмбър в работата ми и докато не съм там, да ги слушам какво говорят, без това да бъде записвано. В работата ми борбата е голяма и искам да получа някоя друга информация. Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен "
Тук аз виждам намерение, за вас не знам...
По-добре е да предупредя, защото искушението си е голямо, а някой може да продуха три години за нещо необмислено.
Вж. чл.172(1) НПК и чл.145а (НК)
Иначе в обсъждането, разбира се, няма нищо лошо. |
|
|
 |
LZ5UE Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 8:04 Заглавие: |
|
|
Emil74, дай да не обръщаме темата на човека в правна такава !!! Думата ИСКАМ не означава нищо в случая. Аз например искам да обера банка, е и какво от това, милиони го искат.Дай да напълниме затворите с ИСКАЩИ или имащи НАМЕРЕНИЕ.................. _________________ „Умът е не само в знанието, но и умението то да се прилага.“ |
|
|
 |
DB7 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 13:10 Заглавие: |
|
|
| LZ5UE написа: | | Emil74, дай да не обръщаме темата на човека в правна такава !!! Думата ИСКАМ не означава нищо в случая. Аз например искам да обера банка, е и какво от това, милиони го искат.Дай да напълниме затворите с ИСКАЩИ или имащи НАМЕРЕНИЕ.................. |
Абсолютно прав си
нямам намерения да подслушвам нашите прекрасни управници
emil74, ти да не си от некорумпираната ни прокуратура.... Тези подслушвателни устройства се продават свободно без разрешително, не както при оръжието, значи конфликт няма. Аз ако сложа един бръмрър в нас да слушам кво прави жената пак ли е престъпление?
Много са скъпи тези  |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 13:31 Заглавие: |
|
|
| DB7 написа: | Ясно. Ще си купя този от 90лв  |
бе не се излагай, това дето го продават за 90лв струва точно 1 лев и се съмнявам да е японско добре се вижда на платката каква е схемата: 1 самосцилиращ тразнзистор с чуствителен електретен микрофон, вземи си един кит и му смени капсула микрофон с един по-малък и чувствителен и ще получиш същия резултат  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
DB7 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 13:43 Заглавие: |
|
|
| Yassen написа: | | ...вземи си един кит и му смени капсула микрофон с един по-малък и чувствителен... |
Ясене, не ги разбирам много тези работи. Какъв е този кит?  |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 13:50 Заглавие: |
|
|
| DB7 написа: | | Yassen написа: | | ...вземи си един кит и му смени капсула микрофон с един по-малък и чувствителен... |
Ясене, не ги разбирам много тези работи. Какъв е този кит?  |
вземи си ей това и си готов  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
DB7 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 13:59 Заглавие: |
|
|
| Ясене, Nikolai_1 ми предложи като вариант неомонтана, но каза че на повече от 200м неможе да предава, на този пише 20-50м. Дали с малко преправяне ще станат около 1км? Този от 90лв пише че предава до 700м |
|
|
 |
|