| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 1:59 Заглавие: Проблем с CCD image sensor на JVC DX GR 37E. |
|
|
Моля помогнете не мога да си снимам бебето,не знам какво да правя с тази камера?
Ако може малко инфо какво да правя колко струва ремонта и каде да се направи?
В официялния саит на JVC пише че ремонта е за сметка на компанията,но за БГ малко ме съмнява да е така,а иаз съм я копувал от Финландия!
Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 9:49 Заглавие: Re: Проблем с CCD image sensor на JVC DX GR 37E. |
|
|
| j90 написа: | Моля помогнете не мога да си снимам бебето,не знам какво да правя с тази камера?
Ако може малко инфо какво да правя колко струва ремонта и каде да се направи?
В официялния саит на JVC пише че ремонта е за сметка на компанията,но за БГ малко ме съмнява да е така,а иаз съм я копувал от Финландия!
Предварително благодаря! |
Ако искаш ремонта да ти е безплатен (за сметка на JVC) трябва да занесеш камерата на ремонт там, откъдето си я купил.
Да дефектира CCD на JVC не е нещо необичайно, но това се случва и на другите марки камкодери. Ориентировъчна цена на ремонта - около 200 лева. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 19:26 Заглавие: |
|
|
Междонародна гаранция нещо няма ли в тая наща държава?
Аз ся няма как да летя до Финландия за една камера!
Писах на Технополис нали те са вносител на JVC,пак да видим какво ще стане,ама аз тяхната попара я сарбах един път с тяхна техника пък да не говорим с нещо което не е копувано от тях!
Накрая май в сервиза и чикитан и тва е!
Дано поне след ремонта да не се повтори тоя проблем,че и от тва ме е страх! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 20:04 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Междонародна гаранция нещо няма ли в тая наща държава?
Аз ся няма как да летя до Финландия за една камера!
Писах на Технополис нали те са вносител на JVC,пак да видим какво ще стане,ама аз тяхната попара я сарбах един път с тяхна техника пък да не говорим с нещо което не е копувано от тях!
Накрая май в сервиза и чикитан и тва е!
Дано поне след ремонта да не се повтори тоя проблем,че и от тва ме е страх! |
Можеш ли да ми кажеш защо си купи камерата от Финландия? В Технополис ги има същите, при това на по-ниска цена. Попарата ти сам си си я надробил, не обвинявай другите. |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 1:34 Заглавие: |
|
|
Работих там изпадна на добра цена,а и в БГ я нямаше около 6 месеца след катоя купих!
Трябваше ми на място имаше много за снимане!
Отдоло пише made in Germany!
Купил съм много техника от там и когато сме я сравнявали после в БГ,професионалистите винаги са намирали разлики,моделите идваха по бавно при нас,и винаги е са били произвоство в някоя по реномирана страна,не че на последък тва е много от значение!
И винаги когато съм пазарувал зад граница съм се интересувал от международната гаранция!
До сега не съм имал проблем но ето че стана и в наи кофти момента за мен!
Ама тва ще сърбаме!
Не съм много компетентен но засега само JVC техниката ми е правила проблем1
Надявам се ако не стане хавата сгарнцията поне,вие да ме насочите,или някой от вас да си предложи услугите за ремонта(за Пловдив,краен случей София)
Не искам до обвинявам никой без причина но мисля международната гаранция е нещо нормално,и собено след като е казано че важи за дадената марка и продукт(друг е въпроса дали пращат части на сервиза и т.н.) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 1:02 Заглавие: |
|
|
| j90 написа: |
..... винаги когато съм пазарувал зад граница съм се интересувал от международната гаранция!
|
Може би не си се интересувал достатъчно от гаранцията, защото ако го беше направил, щеше да знаеш дали международната гаранция важи и за България. Това щеше да ти спести ядовете, които сега имаш.
В случая няма и на кой да се оплачеш, защото камерата е купена от чужбина. Съжалявам, но така стоят нещата. Ако си беше взел камерата от България, дали във Финландия щяха да ти признаят гаранцията? Съмнявам се..... |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 10, 2007 16:21 Заглавие: |
|
|
Прав си но ще видим може и да имам късмет!Все пак пищат че това е един вид произвоствен девект,и нещата не опират до стандартен ремонт!
Ше изчакам да ми отговорят от jvc и ще видим какво ще правя! |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 11, 2007 9:40 Заглавие: |
|
|
Хора моля ви се дайте някво разрешение на проблема!
Тва моето бебче всеки ден прави нови номера и се мъча да правя видео с цифровия!
Тва къв карък съм маму стара кога ми трябва най много да умре тъпата камера!
Даите си някви кординати да я нося тея дни да я лекувате! |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 14:06 Заглавие: |
|
|
Я кажете сега профи people,след последния пост до сега камерата ми беше изключена без батерия,днес я вклучих за кодуш и взе че трагна?
Ся незнам от сензора ли е или нещо друго,да не би да се е изморил нещо тоя сензор?
Какво ще ме посаветвате да я нося ли на преглед или всяка вечер да пея шамански песни да бачка без проблем?
Преди ми се е случвало да се бъгяса като я включа а не съм махнал капачето на обектива ама се оправяше бързо,ся ме съмнява да не се е получил някои шибан и трудно изличим бъг,понеже и доста време камерата седеше до телевизора преди направи мизерия!
Ся почвам да снимам и да тествам,пък да видим!
Разчитам някои от вас да изкаже компетентно мнение по въпроса!
Аре със здраве! |
|
|
 |
j90 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 6:55 Заглавие: |
|
|
| Айде пак умря!Ама тък мног пишете де и помагате на хората малее направо незнам такива отзивчиви хора не сам срещел,ама се спукахте де! |
|
|
 |
|