| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 10:31 Заглавие: Каскада за "GRUNDIG" |
|
|
| Колеги кажете от къде мога да си купя читава каскада за 50Hz 29' GRUNDIG TV,от изправените,моля? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 10:42 Заглавие: |
|
|
Стойчо,взимал съм от Кацарска и несъм имал проблеми до сега _________________ Костадин |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 10:46 Заглавие: |
|
|
Роял
гр. София
жк "Мусагеница"
ул. "Полковник Георги Янков" 3
телефон: 02/ 873 36 60
гр. София
жк Дианабад
бул."Д-р Г. М. Димитров"
бл. 60, магазин N7
GSM: 0888 33 48 21
гр. София
Стоков Базар Илиенци
Магазин N 8019 (срещу ресторант пицарията)
телефон: 02/ 917 76 50
GSM: 0886 43 80 44
Ако искаш да нямаш ядове си вземи HRT _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 12:05 Заглавие: |
|
|
Сложи една от Е-380 +фокус,и си готов.
Повече играчка е ,но няма ментета  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 12:54 Заглавие: |
|
|
| vlad_o написа: | Сложи една от Е-380 +фокус,и си готов.
Повече играчка е ,но няма ментета  |
И на HR няма ментета-за 16-20лв се намира.
Другия вариант е да вземе от "Електронинвест"-HGK също много добри каскади.
Друг е въпроса,ако тръгне да търси човек каскада за Гундиг за 7-8-10лв и после като я вземе се чуди що е менте.Ами нормално-най-евтиното винаги е така-то не може хем душата да е в рая,хем ...
А на такива монтажи на каскада от Е-380 съм се нагледал-фокуси стърчат,олепено с топли лепила,фърчащи монтажи тип "бучка"-Оттука цъкнало искричка,айде процесора се споминал-айде по-добре недей. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 19:59 Заглавие: |
|
|
А на такива монтажи на каскада от Е-380 съм се нагледал-фокуси стърчат,олепено с топли лепила,фърчащи монтажи тип "бучка"-Оттука цъкнало искричка,айде процесора се споминал-айде по-добре недей.
Не съм съгласен При един културен монтаж няма грешка А е и много по ефтино Клиентите ни притискат с цените |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
| fonev_tv написа: | | Не съм съгласен При един културен монтаж няма грешка А е и много по ефтино Клиентите ни притискат с цените |
Нарочно се издразних,щото баш днеска правя такъв Сименс със Електронска каскада-дето е изпаднала и изпосмених един куп работи изпогоряли,включая и процесор.
Принципно може да се направи културен монтаж,да-но при мене са идвали много Грундици със Електронска каскада и всички са били
монтаж "не ми се разправя".Не казвам че лично vlad_o ще го направи така. Аз понеже ме мързи ,а и съм кьопав във ръцете-сигурно ако хвана ще направя още по мундарски монтаж-затва си купувам оригинална каскада за печатен монтаж-шляпам си я не местото и това е.
Има си каскада оригинална-не е скъпа-последния път за 16лв вземах HR,що трябва да се правят такива изпълнения и да се "труфи" така телевизора.
Не е 50лв мааму стара.
Те клиентите винаги ще напират за по-евтино.Най-ще са доволни ,ако им ги правим по 2 за лев и един бакшиш.
Ама човек затва е майстор-да си държи на занаята.Днеска ще те
притиска за цената.
Заради това притискане се слагат такива обемни монтажи с фокуси и съветски каскади,турски блокчета,лепят се пръщящи ТХОта.
Утре недай си боже-нещо да стане от обемния монтаж-а там платката е близко-често стават бели-пък ще дойде да те притиска-ама изгоря. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2007 20:38 Заглавие: каскада |
|
|
| Вземи си от Владо . |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 13, 2007 9:57 Заглавие: |
|
|
| Благодаря,май ще отскоча до "Електронинвест" ползвал съм от техните ТХО без проблеми..Този телевизор е с толкова рядък процесор,че всякакви експерименти са изключени.. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 13, 2007 11:59 Заглавие: |
|
|
Щом ще ходиш там-вземи това-
BG2087-642-1006 15бройки има на склад 16.00 лв
Взимал съм от тях и работят добре. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|