| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
harleybg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 15:57 Заглавие: Сянка след надписите при някои ТВта |
|
|
При някои телевизори когато текат бели надписи на черене екран (да кажем след края на някой филм) се наблюдава нещо като сянка, поле след края на надписа. Това на какво се дължи
П.С. надявам се, че ме разбирате какво искам да кажа |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
Това са честотни изкривявания които се получават при детекцията на видеосигнала Борбата с тях е според схемното решение.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 22:58 Заглавие: |
|
|
Може и сигналът да е калпав и бобините в МЧУ да са въртяни,ПАВ да е сменян с къвто не трябва и още поне хиляда причини  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 7:48 Заглавие: |
|
|
| Аз си купих Watson 5441 tsf шаси 11АК30 и я имам тая сянка. Има ли вариант да се изчисти или намали с някой параметър от сервизното меню? Дразнещо е. Забелязах го в къщи след 2 дена. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 8:24 Заглавие: |
|
|
Според мен две са основните причини-лош сигнал и калпав телевизор.А от сервизното меню можеш само да го развалиш още повече! _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 10:17 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Има ли вариант да се изчисти или намали с някой параметър от сервизното меню? | Не.Провери си сигнала. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|