|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 11:17 Заглавие: Sony KV-32WF3A |
|
|
Здравейте!!! Имам такова Sony и когато го включа светва диода и после веднага се изключва. Аааа, забравих да кажа, че е 100hz 32". Има един транзистор в захранването C4834, което ще рече 2SC4834, и пуска и от двата полюса, и окъсява, но когато сложа друг със същите параметри, когато го включа прави същото и като го измеря на ново показва като оригиналния!!! Дали този другия който слагам е слаб или има нещо друго? Дайте някаква идея... !!!БЛАГОДАРЯ!!! _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 11:27 Заглавие: Re: Sony KV-32WF3A |
|
|
| Hristiqn написа: | Здравейте!!! Имам такова Sony и когато го включа светва диода и после веднага се изключва. Аааа, забравих да кажа, че е 100hz 32". Има един транзистор в захранването C4834, което ще рече 2SC4834, и пуска и от двата полюса, и окъсява, но когато сложа друг със същите параметри, когато го включа прави същото и като го измеря на ново показва като оригиналния!!! Дали този другия който слагам е слаб или има нещо друго? Дайте някаква идея... !!!БЛАГОДАРЯ!!! |
Опитай се да бъде по-разбираемо писанието ти-какво пробива-"какви полюси"-колектор-емитер ли пробива,как?Къде е вързан тоя транзистор,за кво служи? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 21:45 Заглавие: Re: Sony KV-32WF3A |
|
|
| Bojilov написа: | | Hristiqn написа: | Здравейте!!! Имам такова Sony и когато го включа светва диода и после веднага се изключва. Аааа, забравих да кажа, че е 100hz 32". Има един транзистор в захранването C4834, което ще рече 2SC4834, и пуска и от двата полюса, и окъсява, но когато сложа друг със същите параметри, когато го включа прави същото и като го измеря на ново показва като оригиналния!!! Дали този другия който слагам е слаб или има нещо друго? Дайте някаква идея... !!!БЛАГОДАРЯ!!! |
Опитай се да бъде по-разбираемо писанието ти-какво пробива-"какви полюси"-колектор-емитер ли пробива,как?Къде е вързан тоя транзистор,за кво служи? | Значи, не сам разбрал добре баща ми, транзисторите са два, в захранването, и окъсяват и двата. Ако ви трябва шаси, то е 1-663-209-14. _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 21:53 Заглавие: Re: Sony KV-32WF3A |
|
|
| Hristiqn написа: | | Bojilov написа: | | Hristiqn написа: | Здравейте!!! Имам такова Sony и когато го включа светва диода и после веднага се изключва. Аааа, забравих да кажа, че е 100hz 32". Има един транзистор в захранването C4834, което ще рече 2SC4834, и пуска и от двата полюса, и окъсява, но когато сложа друг със същите параметри, когато го включа прави същото и като го измеря на ново показва като оригиналния!!! Дали този другия който слагам е слаб или има нещо друго? Дайте някаква идея... !!!БЛАГОДАРЯ!!! |
Опитай се да бъде по-разбираемо писанието ти-какво пробива-"какви полюси"-колектор-емитер ли пробива,как?Къде е вързан тоя транзистор,за кво служи? | Значи, не сам разбрал добре баща ми, транзисторите са два, в захранването, и окъсяват и двата. Ако ви трябва шаси, то е 1-663-209-14. |
Браво Попаднали сте на едно от най шибаните захранвания.Първото което е в момента няма истински такива транзистори на пазара.А там не може да се сложи какво да е.Има една камара диодчета за проверка,кондензаоторчета и каквото се сетиш.Преди тези два транзистора има още два средномощни.Ако захранването от малкото трафче за стендбая (9 волта) не е в ред-пак ще горят.Транзистори се свалят от мониторни захранвания пак от този инверторен тип. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 12:24 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Ако ви трябва шаси, то е 1-663-209-14.
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 16:48 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | Цитат: | Ако ви трябва шаси, то е 1-663-209-14.
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|