| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 9:25 Заглавие: TV |
|
|
Имам едно малко теоритично въпросче. Не съм се занимавал с телевизионна техника много много и не съм много запознат.По принцим дали е възможно да се използва електрониката на един 14'' монитор като му се сложи кинескоп на телевизо примерно 21'' , естествено като се запази отклонителната система на 21'' телевизор и високото напрежение на телевизора.По принцип не виждам причина да не стане освен ако на отклонителната система на телевизора и на монитора не се различават много.Абе аиде стига съм писал ако някои има някакви идеи нека сподели  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 9:30 Заглавие: |
|
|
gelkov, все пак каква е целта на заниманието?
Много са ти навързани условията.
Отговора е по-скоро, че няма как да стане при твоите условия. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 10:52 Заглавие: |
|
|
| Тръбите на мониторите,както и отклонителните системи се различават доста,заради напреженията и честотата на работа.Така че няма да стане,освен ако монитора ти не е някое VGA от "зората " на мониторостроенето и пак е съмнително... |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 9:04 Заглавие: |
|
|
| blagodarq mnogo waprosat be teoriti4en blagodarq |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 9:39 Заглавие: |
|
|
| Ideqta mi be6e napalno teoriti4na.Zamislih se 4e nqma principna razlika mezdu kineskopite na monitorite i kineskopite na telewizorite, ta za towa tarsih nqkakwi mneniq ot kam prakti4eskata strana, a ne ot kam teoristi4nata.Blagodarq wse pak. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 18:52 Заглавие: |
|
|
Абе ,то няма принципна разлика и между моторите на ладата и джипа на Слави Трифонов ,ама още не съм чул някой да иска да сложи на Лада мотор от Хамър!!!  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 23:35 Заглавие: |
|
|
Aма хамърски двигател са слагали на трабант
Иначе за като гледам моя compaq 151FS 15" мисля, че ако му туря кинескоп 17" (ако може да се монтира де) ще си работи съвсем нормално
защото това чудо е 240 вата само и има огромна кутия в сравнение с кинескопчето .а някой знае ли как се разглабя този монитор след като развия двата винта, че има и някакви чопове дет не знам как да ги натисна да изкочат  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 8:57 Заглавие: Хамър |
|
|
Славчо написа | Цитат: | | Aма хамърски двигател са слагали на трабант Very Happy | може ама сигурно след това трабантчето се е разпаднало,както впрочем ще се получи и с твоя монитор ,след смяната ,която си замислил!!  |
|
|
 |
|