| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 17:44 Заглавие: само за спорта - MOTOROLA MG1-4A11 |
|
|
Здравейте на всички, въпросната МОТОРОЛА е тази http://zdrave2000.hit.bg/old-moto.htm - някакъв стар модел, антенката даже и се разпъва а картата влиза цяла .... бе класика. Взех я от един битак за 10лв с идеята за по добър обхват на вилата, и даже след смятата на батерията заработи перфектно направо не повярвах......И ТОГАВА с комбинация на бутоните докато се опитвах да разбера как се заключват бутоните - PHONE LOCK . Из нета пробвах всички <default phone code> , но явно някой ме е изпревари вече и го е сменил . Ако някой може да помогне с някаква сметачка за SECURITY CODE по IMEI или някоя друга идея да пише. _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 6:48 Заглавие: |
|
|
| Имах някъде карта за тези мотороли която им вадеше кодоветв ако те интересува пиши |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 20:42 Заглавие: |
|
|
това е тъй наречения ФЛЕ(ъ)АР на моторола и се заключва с * и # едновремменно натиснати ако някой не си играл да сменя кодовете пробвай с 00000000 (осем нули) и успех макар че на гости не отговарям.................... _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 17:42 Заглавие: |
|
|
не е този
мерси за отговора  _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
| Много интерсна Моторола дай ми името,и пращам картата веднага не се чуствай задължен с нещо.Пращам ти я с инструкция за ползване дано свърши работа.Поздрави от Видин. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
| lz3dq написа: | не е този
мерси за отговора  | ти грешиш тези модели съм ги рзкодирал на времето(96-98г.) и знам по добре от теб на 3 модела им се викат флер (да не ост. с впечат. че се заяждам). _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
|