| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 22:44 Заглавие: Смяна батерия на дистанционно(за автомобил) |
|
|
| Интересува ме дали при падане напрежението на батерията и последваща замяна с нова се запазва работоспособността на дистанционното или е необходимо възстановяване на кода?Автомобила е "мерцедес C180" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 16:51 Заглавие: |
|
|
| Мисля че ще иска обучение.Скоро правих едно дистанционно но не си спомням модела МВ . |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 20:29 Заглавие: Re: Смяна батерия на дистанционно(за автомобил) |
|
|
| emilm написа: | | Интересува ме дали при падане напрежението на батерията и последваща замяна с нова се запазва работоспособността на дистанционното или е необходимо възстановяване на кода?Автомобила е "мерцедес C180" |
Ако това те притеснява, не е ли възможно първо да закачиш с две кабелчета паралелно друга батерия, и тогава да направиш размяната? |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 22:20 Заглавие: Re: Смяна батерия на дистанционно(за автомобил) |
|
|
| Dobri написа: |
Ако това те притеснява, не е ли възможно първо да закачиш с две кабелчета паралелно друга батерия, и тогава да направиш размяната? |
Ами аз бих го направил по този начин,но батерията е сменена вече(не от мен) като дист.не е работело преди смяната!Възможно е причината да е друга,но аз искам все пак да го отхвърля като възможност.Дистанционното не е при мен още, просто събирам информация предварително |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 6:31 Заглавие: |
|
|
Разбутай автофорумите.Аз преди време търсех инфо по същия повод за ОПЕЛ и от форума им ми "докладваха" Потърси нещо като "форум мерседес" или подобно в ГУГЪЛ-а-все ще се отвори нещо! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
landolin Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 13:53 Заглавие: re: |
|
|
| При смяна на батерията не е нужно да се препрограмира дистанционното! |
|