| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fatak Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:51 Заглавие: Купувам: Няколко IC-та за Behringer VMX200 |
|
|
Купувам следните IC-та :
Coolaudio V4580M N6A1MB - 3 броя
и Coolaudio V2164 - 1 бр.
Моля ви за помощ, защото става дума за моя миксер Behringer VMX200 ...полази го галваничен ток от корпуса на един компютър -и се опитвам да го спася по всевъзможен начин -подмених повечето интрегрални схеми ( които грееха ) , смених 2 изгорели стабилизатора , но въпросните елементи се оказаха спънка за мен ...Моля, помогнете..ако знаете и към кого мога да се обърна , пак ще съм ви благодарен!
Хубава вечер!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:00 Заглавие: Re: Купувам: Няколко IC-та за Behringer VMX200 |
|
|
| fatak написа: | | ..ако знаете и към кого мога да се обърна , |
Това определено е по-добро намерение отколкото началото ти на поста.
Когато обаче се питат такива неща е добре ти да си "признаеш" от къде си (макар, че предполагам).
Другия начин е да отидеш на Потребители, да ги сортираш по "местожителство" и да си избереш някого. |
|
|
 |
fatak Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 21:06 Заглавие: |
|
|
Съжалявам , от София съм ..винаги го забравям -явно ме е срам  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
fatak Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 10:41 Заглавие: |
|
|
След разясненията от ваша страна -намерих подходящите NJM4580L за повърхностен монтаж -а иначе схемата V2164 или аналогът й Analog devices SSM2164 открих само за обемен монтаж, а от вносителя K1 ми казаха, че за повърхностен не могат да ми помогнат Дали на някой от вас не му се намира въпросната SSM2164S -която е за повърхностен монтаж?Закъсах го здраво точно тук
Благодаря за вниманието |
|
|
 |
nikifena Нов потребител

|
|
|
 |
|