| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 18:08 Заглавие: |
|
|
Той като нее дал мейл-прати я барем на мене ,ако не те затруднявам-да я имам-че имам едно такъва бърде в склада че и с 200програми и двутунерен PIP,тия дни като има време ше да го подхвана. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
indjov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 22:03 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за схемата, ако обичаш изпрати ми я на [email protected]. Предварително ти благодаря много! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 22:16 Заглавие: |
|
|
| Божилов виж в пощата дали е точно твоят модел.Ако не е има друго шаси с подобен състав.[b]indjov[b] проверете в пощата си. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 22:24 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | Божилов виж в пощата дали е точно твоят модел.Ако не е има друго шаси с подобен състав. |
Благодаря,имам да черпя.
Тва е FX-100 херцовото шаси-него го имах ама с много грозно качество,докато тва е супер.
А иначе моя е 50херца-иначе е близко до това шаси,много от нещата съвпадат.Като го кача ако видя проблем за схема все пак ще пиша. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
indjov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 10:33 Заглавие: |
|
|
Евгени, много благодаря за схемата ,имам да черпя.
С много добро качество е!
Още веднъж ти благодаря!
П.П Случайно да ти се намира схемата на SANYO DC-D12U - ТОВА Е СИСТЕМА С 6 ДИСКА? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 11:17 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | А да я качите във файлообменника че пощальна ще се побърка. |
Метнах ги. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|