| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 11:55 Заглавие: |
|
|
Относно батерията на биоса -откачвал съм я да си забрави настройките и след това съм пробвал с двете възможни.Ефекта е един и същ.Според мен е нещо в електрониката която разпознава дисплеите,защото когато е включен външен монитор и превключа на LCD дисплея ,той не пали докато не изключа кабела на външния монитор.Проблема не е в кабела и дисплея тъй като след като светне не прекъсва и работи идеално.
А относно мнението на колегата да не пробвам да флашна биоса от СД -нека да каже как става .Флашвал съм много биоси от флопи на настолни машини!Ще му бъда благодарен ако обясни как! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 19:49 Заглавие: |
|
|
Можеш да си направиш boot CD c DOS и на него да зи запишеш всичко необходимо(на сайта на DELL няма ли имидж) или от хард диск може като си направиш DOS дял и от там.То ти е все едно дискета.Ако можеш да boot-неш от USB може и с flash. Ako може да се извади чипа , то тогава и програматор ти върши работа. Избираш си най-лесно изпълнимото. Чети инструкциите и успех! Дано се оправи, че колегата Петров казва доста голяма истина и може да се окаже ама много вярно  |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 23, 2007 19:54 Заглавие: |
|
|
| Добре, не мога си обясня предположението да е в лентовия кабел,тъй като след като го запусна по описания начин дисплея на лаптопа работи абсолщтно безпроблемно.Ако е в лентовия кабел мисля че или въобще няма да запали или ще прекъсва по време на работа! |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 8:48 Заглавие: |
|
|
| Ако в лентовия кабел имаш писта, която информира за включен дисплей и тя е прекъснала, то тогава за компютъра няма дисплей. Той търси друг (външен) и като не намира се гаси, защото има авария. От бутоните го пускаш принодително и тогава не се следи този процес. |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 20:01 Заглавие: |
|
|
Защо си мисля,че имаш проблем с настройките по видеокартата или скапани драйвери ,пробвай да ги преинсталираш и прегледай какво си задал по настройките на картата .... _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2007 20:06 Заглавие: |
|
|
| Проблема не е от настройки или драйвер на видеокартата, а си е чисто хардуерен! |
|
|
 |
Presko Гост
|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 5:15 Заглавие: Laptop |
|
|
Имам много части за този модел лаптоп.Пиши ми ако ти трябва нещо
[email protected] |
|