| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
АСУС Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 13:11 Заглавие: HDTV-out към видео вход на телевизор ????? |
|
|
| Здравейте .Разполагам с дъно ASUS M2NPV-MX на което има HDTV-out.Как мога да го свържа към видео входа на телевизора? Не разполагам с готова планка на която са изведени буксите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 15, 2007 13:37 Заглавие: |
|
|
| За да стане телевизора ти мисля че трябва да има вход като за монитор.RGB,синхронизация и тн. |
|
|
 |
ASUS Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 17:44 Заглавие: |
|
|
| На самото дъно има един 7 изводен конектор които е с означение TV_OUT.Тези 7 извода са с означения PB,Pr,Y,+12v,+5v и две с означение GND.Проблема е че я нямам планката която се слага отзаде на кутията (на нея са изведени 3 женски чинча с означение Pb,PR,Y и една за S-Video.Гледах планката на картинка в сайта на ASUS. Не виждам на нея да има някакви елементи освен чинчовете което ме навежда на мисълта,че може да си го изведа това S-video без проблем от 7 изводния конектор,който е на дъното .Някои занимавал ли се с това ? Ще се радвам ако дадете предложения ...... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 18:40 Заглавие: |
|
|
| Телевизора като марка е JVC 21 инча.Има само видео и аудио вход на чинчове.. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ASUS Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 21:24 Заглавие: |
|
|
| Явно не съм се изразил както трябва .Интересува ме как да изкарам от въпросния 7 изводен конектор от дъното сигнал който да го подам към видео входа на телевизора.Искам да изкарам S-video от този конектор,останалото е лесна работа .На планката към дъното има S-video ,а не виждам да има някакви елементи на платката и освен чинчовете .Затова си мисля,че само някой от изводите на 7-изводния конектор се използват в моя случай ???? Единия е предполагам GND ,а другия ????? |
|
|
 |
GSt Опитен потребител

|
|
|
 |
|