| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
killerqueen Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2007 11:48 Заглавие: |
|
|
ами дали ще стане с конвертор за автомобилен усилвател ? Някой ако има по-лесна схема за изпълнение да я даде ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kkkcorpse Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2007 13:41 Заглавие: |
|
|
| Ами значи аз имам такава схема.Конвертира ти от 12 на 19 волта и има пикова мощност до 95W.Но файла е големичък и не ми се качва.А всъщност май се сетих от къде да си го вземеш.Ето |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2007 22:55 Заглавие: |
|
|
| tchav написа: | | Niakoi написа: | | Да, но тази интегрална схема не може да ти повиши от 12 на 14 волта. Ако трябва да се намалява - става, но обратно не. |
Да прав си, друга беше интегралната схема, пак с дросел, но в момента не се сещам точно коя. |
LM2623 |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 26, 2007 8:37 Заглавие: |
|
|
В Конрад имат едно китайско универсално за лаптопи, с регулируемо изходно напрежение и с набор от конектори. Цената май беше от порядъка на 30-40лв. За тия пари не си струва да се сглобява каквото и да било. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
killerqueen Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 17:34 Заглавие: |
|
|
прав си обаче аз реших проблема като го захраних през батерята а тя е на 10.8 волта той така и така ще седи в колата постоянно.а итака е много по евтино а пък ако имам пари може и да си купя това захранване за което говориш.
благодаря за коментарите  |
|
|
 |
Онзи Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 17:12 Заглавие: |
|
|
Ако все пак си мераклия да си правиш адаптер за ноутбука, потърси английското издание на списание Електор (Elektor electronics), брой първи от 2006-та година. На 42-ра страница е точно статията която ти трябва: "Как да сделаме 95 ватов адаптер за ноутбук (19V/5A)" Схемата не е сложна, а в статията има подробни обяснения, как бачка туй чудо на техниката и как да бъде направено.
Успех. |
|
|
 |
kkkcorpse Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
| Онзи написа: | Ако все пак си мераклия да си правиш адаптер за ноутбука, потърси английското издание на списание Електор (Elektor electronics), брой първи от 2006-та година. На 42-ра страница е точно статията която ти трябва: "Как да сделаме 95 ватов адаптер за ноутбук (19V/5A)" Схемата не е сложна, а в статията има подробни обяснения, как бачка туй чудо на техниката и как да бъде направено.
Успех. |
Линка който съм му дал е точно това |
|
|
 |
|