| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 23:47 Заглавие: |
|
|
Ще ви бутнем ще ви бутнем и ние най накрая няколко гола и току виж чорбата станала шампион  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 15:45 Заглавие: |
|
|
Стига бе,Коцев!И ние сме хора,и ние душа носим  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 15:48 Заглавие: |
|
|
Ох горките левскарчета и те душа носели Ще я носите още няколко кръга и после като се разминете и с купата и титлата ела та гледай кон боб яде ли  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 17:06 Заглавие: |
|
|
А-а-а ! Не си прав ! Ще си я носим докрай ......може пък и да станеме шампиони
Ako пък не станеме - здраве да е ! Нали "Литекс" няма шансове  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 18:03 Заглавие: |
|
|
Литекс си е запазил купата и ще си я вземе а Левски оттърве ли титлата мале мале план 2007 отиде на кино  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:13 Заглавие: |
|
|
Коцев,идва ли ти на ум варианта отпреди няколко години Вие на нас-за титлата,а ние на вас-купата Познато,нали  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:37 Заглавие: |
|
|
Аз бях ученик когато починаха Гунди и Котков.От тогава не гледам мачовете на вътрешната шампиопнска лига.Гледам световното и международното участие на на нашите. Благогарение на бай Иван добре се справяте със задачата, но я ми кажете какаво значи "раз два 7:2". "Чорбата" така или иначе си беше се наредила на опашка на казана, но не разбирам за какво Вие се дърляте, участниците във форума, които с честен труд си изкарвате надницата.
PS:
Усащам, че сега бай Иван ще каже " Майтап бе Уили"  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 21:06 Заглавие: |
|
|
Предлагам на по старите (не на години) във форума да отворят Важна тема ЧЕСАНЕ без уточняване на какво.Просто там да се ръсят бисерите, има колеги на които свалям шапка.Просто като чета и се заливам от смях.И цял ден да ми е било криво за нула бройки ми минава всичко.  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 8:25 Заглавие: |
|
|
Бай ви Иван хич го и не е кой ще е шампион До преди няколко дни бях си харесъл Мъри Стоилов заради държанието му и заради приказките му.Говореше спокойно не упрекваше никого и не се изхвърляше . Но вчера като прочетох че и той се оплака от съдиите че те били закопали Левски в последните три мача вече си снех доверието и от него. Че Левски в момента е кръгла нула това и децата го виждат и не дай боже Ч.море да им извърти един равен в неделя просто не ги виждам . С тая игра още в клалификацията за шампионска лига ще отпаднат.А който иска да гледа хубав футбол то има кабелни телевизии Кеф ти Ливърпул кеф ти Челси кеф ти Манчестър Барса и за капак Селта Виго  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|