| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 23:55 Заглавие: vw gamma-код |
|
|
| Серийният номер е VWZ4Z3X1006581!!!!!!!!!! Моля за съдействие за код!!!!!!! Благодарен съм ви!!!! Етикета е изтрит и нищо друго не се личи!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:24 Заглавие: Re: vw gamma-код |
|
|
| sa6ik написа: | | Серийният номер е VWZ4Z3X1006581!!!!!!!!!! Моля за съдействие за код!!!!!!! Благодарен съм ви!!!! Етикета е изтрит и нищо друго не се личи!! |
А ще ни кажеш ли производителя на касетофона (марката) или ние да отгатнем и нея?  |
|
|
 |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:34 Заглавие: |
|
|
| ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!! |
|
|
 |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:47 Заглавие: |
|
|
| sa6ik написа: | | ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni;sas 4 zapametqva6ti stancii!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!! |
|
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 18:29 Заглавие: |
|
|
| sa6ik написа: | | ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!! |
Приятелю, калкулатор за Volkswagen няма защото тази фирма произвежда коли, а не касетофони. Касетофона може да е Blaupunkt, Grundig или Philips. Ето затова те питам, не можеш ли да познаеш марката на касетофона? Може и да ти кажа кода, но ми трябва повече информация. |
|
|
 |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2004 18:37 Заглавие: |
|
|
| eto tova se gubi vav samiq kasetofon!!ne pi6e koi e proizvoditela!!kak da go poznaq??po izrabotkata ne e blaupunkt!!prili4a na grundig znam li!!MNOGO SAM TI BLAGODAREN ZA OTZIVA!! |
|
|
 |
|