| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 18:37 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | След тая суша герана вече пресъхна А гарсонерата Пампоров я знае защото е преспивал нея. Кварцовите лампи са най подходящи за гарсонери  |
Така си е , даже успях и тен да хвана  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 19:52 Заглавие: |
|
|
Наистина климата във Варна доста влияе особенно високата соленост, която допринася за по -бързото пробиване на външните тела.Почетох доста за хитачитата -няма много добри отзиви а опука ли им електрониката на външния модул се сменя климатика За инверторите ми стана ясно ,че са с трифазни мотори и като се сетя в пералните аристон как се управлява такъв мотор започнах да клоня към нормален. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
Че откъде вземат другите две фази като му подаваме само една ????  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Че откъде вземат другите две фази като му подаваме само една ????  |
Белите хора в новите кооперацийки си пускат и повече от 1 фаза не като в панелките до груповото табло  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 20:18 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Че откъде вземат другите две фази като му подаваме само една ????  | Иване този въпрос за двете фази сериозен лие Акое така попрочети малко за принципа на работа на инверторния климатик и е разбереш откъде идват останалите фази |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
С климатици не се занимавам и не ми трябва .Просто се зачудих че са с трифазни мотори пък аз нямам трифазен ток.Може да е нещо пък перпетум мобиле  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 0:04 Заглавие: |
|
|
Не знам в момента какво точно се предлага на пазара като марки и технически данни, но основно обърни внимание на коефициента (консумация и отдавана мощност) на отопление. При охлаждане повечето се справят добре. Инверторите имат малки предимства, но не чак толкова, че да си заслужават цената. Добре е ако можеш да проучиш кои от тези които има в момента дават по малко аварии. Аз преди две години по подобен начин си правих избора и най доброто за тогава се оказа MIDEA 12, и съм много доволен. Тази техника толкова бързо се променя, че след 5-6 години може това което си взел вече да е неефективно.
Освен това климатика е като колата и като жената, докато е нов всичко е добре, но като поостарее, почва само шум да вдига, работа не върши, а и издръжката му става скъпа. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 19:17 Заглавие: климатик |
|
|
| По мое скромно мнение панасоник . Инверторен задължително ! |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 6:19 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | С климатици не се занимавам и не ми трябва .Просто се зачудих че са с трифазни мотори пък аз нямам трифазен ток.Може да е нещо пък перпетум мобиле  |
Принципа е същият както при честотните преобразуватели с монофазно захранване ,задвиват трифазни двигатели -3X220v....
Преди седмица ми сложиха в спалнята Fujizu-Siemens,страхотна машина,най-малкото е адски безшумен ,с киатйчетата не може да се спи ,ако не си друпнал 4-5 ракии  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
|