| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 18:37 Заглавие: NOKIA 3100 със счупен дисплей-Колко ще струва ремонта |
|
|
Днес си слизах от планината и без да искам малко паднах ,ама точно върху мобилния си телефон.Телефона сега е със странен дисплей синьо-черно с лилави линий като светкавици,иначе телефона си работи идеално дори проведох разговор,само че дисплея го няма.Може ли някой информативно да ми каже колко горе-долу ще струва подмяната на дисплея, и дали има въобще смисъл за поправка или да си пазарувам нов
апарат _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
По-добре си купи нов ,този не е нищо особено че и до го ремонтираш кой знае но кво ще замяза!Мисля че телефона ти е дал дето казват нишан че е време да го смениш  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 4:52 Заглавие: |
|
|
То че не е нищо особено не е ,ама той почти не е ползван, и си мисля че има още живот у него. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 5:03 Заглавие: |
|
|
| Около 35-40лв. само дисплея на едро е 23лв.Мисля че мога да ти изпратя дисплеи 2-ра употреба за 20лв.,разбира се ако има как да си го смениш. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 8:30 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | Около 35-40лв. само дисплея на едро е 23лв.Мисля че мога да ти изпратя дисплеи 2-ра употреба за 20лв.,разбира се ако има как да си го смениш. |
Колега пак ти правя забележка краен клиент какво го интересува цената на която го взимаш дисплея нека той да си го вземе за толкова не се заяждам с теб но на всяка манджа си мерудия с цените.............. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 17:00 Заглавие: |
|
|
Мерси много за информацията.Дисплея сам не мога да го сменя(даже нямам и smd поялник).Иначе е хубаво да се знаят цените на компонентите,защото разликата в цените между София и провинцията е огромна.Пример в Дупница ми трябваше ЦК ключе,купих го 1.30 ,а в София същото струва някакви 40-50 стотинки. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
|
|
 |
Pavkata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:28 Заглавие: |
|
|
| А знаете ли къде мога да си намеря дисплей за К700 и за какви пари горе-долу ? |
|
|
 |
aresibo Нов потребител

Регистриран на: 11 Май 2007 Мнения: 15 Местожителство: там дето гарга не каца
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 18:40 Заглавие: |
|
|
В София има не малко магазини продаващи резервни части за телефони, за около 50-60 лева можеш да си вземеш нов дисплей, но с една подробност, ще е с малко бледички цветове, хубавите дисплейчета са по-скъпи
п.с. - И не е нужно да пускаш десет запитвания за този дисплей, в десет различни теми  |
|
|
 |
|