Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD NEO Настроика на лазера

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kala82
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 19:34    Заглавие: DVD NEO Настроика на лазера Отговорете с цитат

Здравейте купих си ДВД Neo и в началото бях доволен от него, но когато записах и първият си ДВД диск с музика говоря за около 790 MP3-ки и отам тръгна проблема лазерът ми започна да преплита секторите и започна едно пиштене заси4ане т.н.
Та въпроса ми е как мога да го настроя по финно за да не се полу4ават такива гадни засичания и пиштенета?!?!?
Благодаря предварително Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilian_cho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dupnitca

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Тръгнеш ли да го настроиваш Shocked Shocked Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 20:35    Заглавие: Re: DVD NEO Настроика на лазера Отговорете с цитат

kala82 написа:
Здравейте купих си ДВД Neo и в началото бях доволен от него, но когато записах и първият си ДВД диск с музика говоря за около 790 MP3-ки и отам тръгна проблема лазерът ми започна да преплита секторите и започна едно пиштене заси4ане т.н.
Та въпроса ми е как мога да го настроя по финно за да не се полу4ават такива гадни засичания и пиштенета?!?!?
Благодаря предварително Wink
1. Никога не записвай музика на двд диск а само на обинковен 2. Тази цифра от 790 песни вярна ли е ако е така и компа ти е има да се чуди доста кои трак да хване та какво остава за тъпо изделие като двд плеър Спази това което ти написах и мисля че няма да имаш проблем със слушането на музика Ако не ми вярваш отиди със твоя диск и изделието в гаранциония сервиз и после кажи честно какво са ти отговорили там Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kala82
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 16:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Da de qsno 4e trudna rabota da izpolzvam dvd player za takiva ne6ta, no mi be6e interesno dali vse pak moje6e da se napravi ne6to po vyprosa vse pak blagodarq za saveta za tva nai dobre si e compa i da ne se zanimava 4ovek s gluposti!!! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети