| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hddbg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:25 Заглавие: Може ли обикновено двд да чете divX |
|
|
| Значи въпроса ми е може ли обикновено двд да чете divX филми казаха ми че било възможно при някои модели със сняма на софтуера а при други чрез смяна на чип. Говоря конкретно за NEO F-61 Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:28 Заглавие: Re: Може ли обикновено двд да чете divX |
|
|
| hddbg написа: | | Значи въпроса ми е може ли обикновено двд да чете divX филми казаха ми че било възможно при някои модели със сняма на софтуера а при други чрез смяна на чип. Говоря конкретно за NEO F-61 Благодаря предварително! | А черно-бял телевизор може ли да се направи цветен Отговора на моя въпрос е отговор и на твоето питане  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 21:00 Заглавие: |
|
|
Може . DivX е кодек, а "DVD" e устройство за което питаш. Нима не е възможно да гледаме филми на СD с кодеци DivX. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 22:47 Заглавие: Re: Може ли обикновено двд да чете divX |
|
|
| fishev написа: | | А черно-бял телевизор може ли да се направи цвeтен |
Може ,може-е помня слагаше се някаква "слюда" отпред на екрана и ..оцветено.Говоря за годините на Леа Иванова. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 23:01 Заглавие: Re: Може ли обикновено двд да чете divX |
|
|
| XPAHKO написа: | | Може ,може-е помня слагаше се някаква "слюда" отпред на екрана и ..оцветено.Говоря за годините на Леа Иванова. |
Помня ,помня-и гледката която се получаваше беше особено красива-пълен кенеф. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 0:59 Заглавие: Re: Може ли обикновено двд да чете divX |
|
|
| fishev написа: | | А черно-бял телевизор може ли да се направи цветен |
Още една технология:
Облепване на елементите на ефирната антена с разноцветно тиксо.  _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 9:32 Заглавие: |
|
|
Може естественно, но не схваща какво е записано на диска
Колкото до направата на чернобял телевизор на цветен имаше едно време решение с въртележка с 3цветно фолио която се синхронизира с видеото и трябваше да даде цветове. Но като ученик още не можах да я подкарам или знанията не ми стигнаха а сега като се замисля май автора ме е пратил за зелен хайвер
| Private написа: |
Още една технология:
Облепване на елементите на ефирната антена с разноцветно тиксо.  |
Дай по подробна информация, ясно е че антената ще е 3 елементна ама кой цвят на кой елемент да се сложи?
 |
|
|
 |
|