| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
londrata Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:35 Заглавие: |
|
|
| Здравейте,колеги!Нов сам във форума ще се радвам ако ми помогнете за следното нещо.Имам проблем с телевизор SAMSUNG CK-20S1TB , с интегрални схеми TDA 8842 S1 и TDA 6107Q. Проблема е в това,че картината пероидично се губи и се показва....когато я има цветовете са перфектни,опитах се да намаля ускоряващото напрежение и ефект имаше,картината спря да се губи,но изображението не бе добро,кинескопа леко мажеше цветовете.Как да направя така,че с нормално ускоряващо напрежение картината да не се губи.Ще се радвам ако получа садействие от ваша страна. Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
Ако отоплението остава в момента на скриването на картината вероятността да е кинескоп емного голяма. _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:55 Заглавие: |
|
|
| londrata написа: | | Здравейте,колеги!Нов сам във форума ще се радвам ако ми помогнете за следното нещо.Имам проблем с телевизор SAMSUNG CK-20S1TB , с интегрални схеми TDA 8842 S1 и TDA 6107Q. Проблема е в това,че картината пероидично се губи и се показва....когато я има цветовете са перфектни,опитах се да намаля ускоряващото напрежение и ефект имаше,картината спря да се губи,но изображението не бе добро,кинескопа леко мажеше цветовете.Как да направя така,че с нормално ускоряващо напрежение картината да не се губи.Ще се радвам ако получа садействие от ваша страна. Предварително благодаря! |
Всичко хубаво и добре дошъл,ама защо не си пусна нова тема направо?
Та по същество-отоплението остава ли да свети? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:08 Заглавие: |
|
|
| Ми защото още не са ми ясни нещата тук. Да, отопление има постоянно,но картината се губи рязко (тъмен екран) и се показва периодично през 2-3 сек. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:21 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Ми защото още не са ми ясни нещата тук. Да, отопление има постоянно,но картината се губи рязко (тъмен екран) и се показва периодично през 2-3 сек. |
Май си за голямата лампа. вдигни отплението за момент и би трябвало да има резултат. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:22 Заглавие: |
|
|
99% кинескоп,измерете го или сложете шасито на друг. _________________ Димитър |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:30 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | 99% кинескоп,измерете го или сложете шасито на друг. |
Само 99% ли? Аз бих казал 100 и немисля, че ще сгреша.  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:35 Заглавие: |
|
|
Аз също мисля че е 100%,на все пак надеждата умира последна. _________________ Димитър |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 20:46 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Аз също мисля че е 100%,на все пак надеждата умира последна. |
Аха, значи не искаш да отчайваш колегата  |
|
|
 |
danivvs Активен потребител

|
|
|
 |
|