| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 8:44 Заглавие: Питане за ТВ Филипс GR1-AX |
|
|
Колеги, искам да попитам за едно телевизорче, което по принцип е на шаси GR1-AX, но процесора не е като на схемата дето я имам (TMP47C434-3559), а е TMP47C434N-3415 - интересува ме колко позиции (канали, програми) може да запаметява? Това стига до 39 (с 0-та стават 40). Само толкова ли са или е ограничено по някой начин. И друго- когато регулирам звук или яркост и контраст не излиза графиката, излиза само при превключване на позициите (програмите). Ако натисна един бутон от дистанционното тогава графиката излиза, но пък цифрата на позицията (канала) остава на екрана. Така ли трябва да е или има начин цифрата да изчезва сама след някоя настрийка. Мерси за отговорите Ви!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 8:47 Заглавие: |
|
|
Всичко е така както трябва да е Графиката излиза само ако свети цифрата а позициите са 40 . Не можеш да промениш тези неща. Евентуално добавяне на втора памет е що годе някакво решение за позициите. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 8:52 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | Всичко е така както трябва да е Графиката излиза само ако свети цифрата а позициите са 40 . Не можеш да промениш тези неща. Евентуално добавяне на втора памет е що годе някакво решение за позициите. |
Благодаря за светкавичния отговор! А би ли ми дал повече информация за добавяне на втора памет (заедно със съществуващата ли) - ако може да ми кажеш по-точно как става или къде да прочета ще съм ти много благодарен. И ще може да се разшири до 80 ли? |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 8:58 Заглавие: |
|
|
И да и не ще имаш 80 позиции но на две места по 40
Пращам ти P.M. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 9:52 Заглавие: |
|
|
Не съм го правил тва нещо но ми се вижда доста омотващо-да тръгне да ги превключва механично-грозно.
Другия вариант е двете памети да се комутират от дистанционното от някой маловажна функция на процесора-MUTE,AV
ама ми се вижда малко обърквация целата тая работа.
Иначе и аз потвърждавам-модела си е с 40програми-толкоз са му силиците.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|