Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

STORE 2 ....
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 1:16    Заглавие: STORE 2 Отговорете с цитат

Г-н. Филипов,а след като толкова време данните от този сайт бяха свободно достояние,какво пречи всичко предложено там да се качи-тук,нали вече тайната не е тайна?И аз изсмуках всичко публикувано,макар,че повечето неща съм придобил от други източници,е получих и нови схеми за своята дейност,за което благодаря,иначе доста време щях да погубя в търсене.,,Нашият" форум остана един от малкото,които имат свободен достъп и богата колекция,за което поздравявам всички участници в зареждането на базата данни!Все някога тайните на фирмените сервизи изтичат някъде,а знаете,че братушките нямат конкуренция в шпионажа и повечето новости намираме при тях.Нищо ново под слънцето.Важно е когато търсиш дадена схема,да се скъси времето за търсене,а eshop.bg е перфектно организиран сайт за професионалисти и начинаещи.Желая успех на всички участници с добри намерения и безпроблемно сърфиране в океана от информация!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 6:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, аз какво говоря. Написаното от мен, а и от други участници във форума си седи, например http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=7459

И аз се дразня от многото съобщения "провери си пощата" вместо търсеното да се качи във файлообменника. Още повече че размера на файл, предаван по този начин се увеличава с 30 - 35%.

Аз лично не съм го дръпнал, но вече говорих с човек да ми донесе нещата и ще ги качим. Но толкова много хора са ги дръпнали, а никой не ги е качил във файлообменника.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 8:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов написа:
[
Ако сте на зор ще качим мат'риала за всеобща радост и достъпност където трябва.

Ами няма да е зле Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети