|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 1:16 Заглавие: STORE 2 |
|
|
| Г-н. Филипов,а след като толкова време данните от този сайт бяха свободно достояние,какво пречи всичко предложено там да се качи-тук,нали вече тайната не е тайна?И аз изсмуках всичко публикувано,макар,че повечето неща съм придобил от други източници,е получих и нови схеми за своята дейност,за което благодаря,иначе доста време щях да погубя в търсене.,,Нашият" форум остана един от малкото,които имат свободен достъп и богата колекция,за което поздравявам всички участници в зареждането на базата данни!Все някога тайните на фирмените сервизи изтичат някъде,а знаете,че братушките нямат конкуренция в шпионажа и повечето новости намираме при тях.Нищо ново под слънцето.Важно е когато търсиш дадена схема,да се скъси времето за търсене,а eshop.bg е перфектно организиран сайт за професионалисти и начинаещи.Желая успех на всички участници с добри намерения и безпроблемно сърфиране в океана от информация! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:18 Заглавие: |
|
|
Е, аз какво говоря. Написаното от мен, а и от други участници във форума си седи, например http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=7459
И аз се дразня от многото съобщения "провери си пощата" вместо търсеното да се качи във файлообменника. Още повече че размера на файл, предаван по този начин се увеличава с 30 - 35%.
Аз лично не съм го дръпнал, но вече говорих с човек да ми донесе нещата и ще ги качим. Но толкова много хора са ги дръпнали, а никой не ги е качил във файлообменника. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 8:28 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | [
Ако сте на зор ще качим мат'риала за всеобща радост и достъпност където трябва. |
Ами няма да е зле  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|