|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 17:58 Заглавие: MONITOR-схема |
|
|
| Колеги,нужна ми е схема на свързващия кабел на монитор PACKARD-BELL model:A926.Отрязан е конектора към компютъра и стърчат 3-те цветови плюс 7 други проводника. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 9:17 Заглавие: |
|
|
| Това, което ти липсва(отрязано) си е съвсем стандартен 15-пинов VGA конектор. Отваряш монитора и гледаш кой цвят(на жичка от кабела) къде е запоен и какво пише на платката. После го свързваш със съответния пин на конектора. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 0:35 Заглавие: MONITOR схема |
|
|
| Е,искам с чужда пита помен да правя,схемата е за едно младо инженерче,токущо завършило и без практика,затова питам от негово име за готова схема,а монитора не е при мен иначе все нещо да съм сътворил със старата си глава.Ясно е за конектора към РС-то,но нали и цветовете на тънките проводници отиват някъде на RGB-PCB модула,а от опит знам,че без чертеж е лошо да се работи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|