| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 1:45 Заглавие: Моля, ако някой е теглил дъмп за TV AYCO NF1409 да помага. |
|
|
Темата със звука е моя ама дъмпа, който ми е атачнат там не действа. Шасито е 9361 MAIN 06 а чипа е TDA9381PS/N3/2/1741.
Два програматора смених преди да разбера, че дъмпа нещо не е наред. Мислех, че е от програматора, или че аз не мога да го запиша ама като изкопирах съдържанието на старата и го насипах на новата памет ефекта от новата вместо син екран, както с онзи дъмп си стана както със старата памет, така че с програмирането съм се оправил.
Ако някой има дъмп за това нека го праща. Ще му бъда много благодарен.
Модерирано от RC
И защо отпочна нова тема по същия въпрос ?
За да не ясно в тази какво е правено до тук и да се почне отначало пак всичко ли?  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 6:55 Заглавие: |
|
|
Заповядай !
Успех! _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 6:57 Заглавие: |
|
|
А що се отнася до твоя проблем, едва ли ще го решиш с дъмпа. Този проблем се решава в сервизен режим. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:13 Заглавие: |
|
|
| nankov написа: | | А що се отнася до твоя проблем, едва ли ще го решиш с дъмпа. Този проблем се решава в сервизен режим. |
Какво трябва да направя в сервизния режим за да реша проблема? При намаляване на звука силата не се променя от 63 до 1 а при 0 звука спира. В сервизния режим, регулирайки силата на звука, на каквото ниво я поставя, такова ниво излиза, но не се регулира. Кое точно от менютата на сервизния трябва да пипна и на какво трябва да го направя за да заработи нормално? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:14 Заглавие: |
|
|
| nankov написа: | Заповядай !
Успех! |
Благодаря. Смъквам веднага. До 1 час най-много ще напиша какъв е бил резултата. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:21 Заглавие: Към RC. Извинявай, че се паникьосах. |
|
|
| Цитат: | И защо отпочна нова тема по същия въпрос ?
За да не ясно в тази какво е правено до тук и да се почне отначало пак всичко ли?  |
Когато един клиент започне да ми звъни редовно и все по-настойчиво, макар телевизора му да е съвсем отскоро това ме изнервя и притеснява. Порових доста из нета, но понеже това е първия ми сблъсък с дъмповете съвсем не мога да кажа, че съм се научел да ги търся и че зная как да ги намирам.
Когато ремонта приключи ще опиша всичко, което е станало в едната от темите и другата ще може спокойно да бъде изтрита.
И към останалите се извинявам, че пуснах втора тема за същия телевизор. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 14:52 Заглавие: Телевизора е готов. |
|
|
Дъмпа, който ми изпрати nankov свърши чудесна работа. Много благодаря.  |
|