Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дистанционно за TELETECH CTV2140T
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:01    Заглавие: Дистанционно за TELETECH CTV2140T Отговорете с цитат

Някой знае ли кой е аналога на това дистанционно?Mодела на телевизора е TELETECH CTV2140Т,като отворш дистанционното на платката пише BC-1202A.Телевизора не е пред мен,за това повече информация за него не мога да дам .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
antonkolev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:09    Заглавие: Отговорете с цитат

мога да ви дам състава на телевизора ако това ше ви помогне
24C04W6
LC863324A-52C9
STV5348-AA05
LA76810AH
STRG6653
BSC25-0278X 5132-051101-15
LA7840
2SD2499
EWT-5V 3B32E04W
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвайте с FRC0001
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимка на оригиналния пулт може ли?
Или поне достатъчно подробно описание на бутоните?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мене шаси 3Y11/би трябвало да има подобен надпис по платката/,а аз лично съм вземал за това шаси 0001
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 9:58    Заглавие: Отговорете с цитат

ТВ-то е при колега на който искам дапомогна.Ще ида да видя състава на телевизора като ми остане време ,ако мога ще снимам и дистанционното. По спомен само -имаше два реда цветни бутони май над кръстчката с усилването и каналите но не съм 100% сигурен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Само за протокола!Понеже у наше село трудно се намират Благоевградски дистанционни,намерихме пилот Р4237 което било аналог на FRC6401 .Поне така казаха в магазина.Та този пилот подкара телетеча.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 15:30    Заглавие: Отговорете с цитат

ivpav написа:
..... трудно се намират Благоевградски дистанционни,

Нерде Ямбол, нерде Стамбул Smile
А за протокола по стечение на някои обстоятелства има два номера 0001 и 6401 които са напълно еднакви.
Посочения пилот също е еквивалент.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 16:10    Заглавие: Отговорете с цитат

RC наистина няма!
Ако дойдеш в хасково и на всеки намерен модел COMEL по магазините те черпя по една бира ,едва ли ще се събере една каса.
Казвам го със съжаление защото ние техниците си патим от това.Даже това дистанционно колегато го е намерил в димитровград(на 16 километра от Хасково) и там в пасата нямало въпросния комел та от конкуренцията взел пилота.А защо е така в нашия град имам някои теории но не и обяснения Sad .Все си мисля че е хубаво да има асортимент ама тука при нас ама явно има доста хора дето развалят пазара.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

ivpav написа:
RC наистина няма!
Ако дойдеш в хасково и на всеки намерен модел COMEL по магазините те черпя по една бира ,едва ли ще се събере една каса.
Казвам го със съжаление защото ние техниците си патим от това.Даже това дистанционно колегато го е намерил в димитровград(на 16 километра от Хасково) и там в пасата нямало въпросния комел та от конкуренцията взел пилота.А защо е така в нашия град имам някои теории но не и обяснения Sad .Все си мисля че е хубаво да има асортимент ама тука при нас ама явно има доста хора дето развалят пазара.

Чак сега малко-RC ги произвежда тия пултове,казват се коНел и са от Ботевград,а не Благоевград.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети