| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
buranbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 21:27 Заглавие: бежично предаване на видео връска |
|
|
| може ли да се направи такава бежична връска на видео сигнал да предава на 25-30км растояние и дали има текива камери предаватели усилватели и приемници и дали е скъпо такова устроиство ако можете да дадете линк с цени ще съм благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 21:37 Заглавие: Re: бежично предаване на видео връска |
|
|
| buranbg написа: | | може ли да се направи такава бежична връска на видео сигнал да предава на 25-30км растояние и дали има текива камери предаватели усилватели и приемници и дали е скъпо такова устроиство ако можете да дадете линк с цени ще съм благодарен. | това дали е законно ???? _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 21:37 Заглавие: |
|
|
Устройва ли те през GPRS или EDGE?  _________________ home studio |
|
|
 |
buranbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
| което е по ефективно и по ефтино |
|
|
 |
suxfan Опитен потребител

|
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 0:23 Заглавие: Re: бежично предаване на видео връска |
|
|
| buranbg написа: | | може ли да се направи такава бежична връска на видео сигнал да предава на 25-30км растояние и дали има текива камери предаватели усилватели и приемници и дали е скъпо такова устроиство ако можете да дадете линк с цени ще съм благодарен. |
преди известно време се занимавах с преработка на сателитни конвертори .. от приемни в предавателни 9,75 и 10,6 GHZ, като на входа му се подава сигнал от RF модулатор на междинна от 1000 до 1500мхц , модулаторите мисля бяха на тераком русенска фирма някаква .. мощността на конвертора е десетки миливата но с 1,40 чинии и пряка видимост нямаш грижи ... въпроса е че трябва добре да си запознат с използвания ефир за да не пречиш на някой ( макар че с 1,40м чинии насочеността е доста голяма ) _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
suxfan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 14:05 Заглавие: Re: бежично предаване на видео връска |
|
|
| sheki написа: | | buranbg написа: | | може ли да се направи такава бежична връска на видео сигнал да предава на 25-30км растояние и дали има текива камери предаватели усилватели и приемници и дали е скъпо такова устроиство ако можете да дадете линк с цени ще съм благодарен. |
преди известно време се занимавах с преработка на сателитни конвертори .. от приемни в предавателни 9,75 и 10,6 GHZ, като на входа му се подава сигнал от RF модулатор на междинна от 1000 до 1500мхц , модулаторите мисля бяха на тераком русенска фирма някаква .. мощността на конвертора е десетки миливата но с 1,40 чинии и пряка видимост нямаш грижи ... въпроса е че трябва добре да си запознат с използвания ефир за да не пречиш на някой ( макар че с 1,40м чинии насочеността е доста голяма ) |
И аз съм ги правил на времето тия неща, но по едно време взеха да мрънкат КРС на кабеларките за лиценз  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:36 Заглавие: |
|
|
| на мен ми трябва за да си наблюдавам вилата от аидуци тяе на 20км от софия инече мерси за исчерпаталните одговори |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
| Ти имаш ли завършен трети клас ? |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:00 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | на мен ми трябва за да си наблюдавам вилата от аидуци тяе на 20км от софия инече мерси за исчерпаталните одговори |
Значи през GPRS е най евтино и лесно.  _________________ home studio |
|
|
 |
|