| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 20:05 Заглавие: BETA 5 без код |
|
|
Някой има ли информация може ли това радио да му се махне кода.Проблема е,че порта за постоянния +В на проца е скапан и не може да държи кода след пропадане на захранването.А не става са стои АСС+ постояно защото дърпа 200mA.Радиото е на Grundig с 68НС11КА2. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
| пратих ти нещо,но до колко ще ти е полезно,не знам |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 22:03 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | пратих ти нещо,но до колко ще ти е полезно,не знам |
Благодаря ти ,но не помага до никъде.Възможно е и радиото да няма тази "екстра" да работи без код ,но все пак чакам и други мнения _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
stt Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 10:04 Заглавие: |
|
|
| виж си пощата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 10:11 Заглавие: |
|
|
| stt написа: | | виж си пощата |
Дъмпове имам,но и този дето си пратил е с код.Трябва ми начин(ако има такъв)да деактивирам кода чрез бутоните  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 12:14 Заглавие: |
|
|
Информацията която имам за това радио е:
Grundig Beta 4 RDS Grundig Beta 5 RDS
Code Entry
After switching on, the display will show SAFE followed by 1000. Input the code via preset keys 1 - 4 and press SCAN and >> keys together to enter.
Това е само за въвеждане на код, нямам инфо за деактивиране на кода от бутоните. За тези модели на които това е възможно е описано. Може би ще се наложи корекция на дъмпа. |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 18:21 Заглавие: |
|
|
| Мисля че в менюто имаше функция REG OFF,на един се мъчих да я активирам но така и не успях.Активира се но после се оказва че не запаметена като опция.Но интересно че при свързване на двата плюса на едно при гасене за няколко секунди оставаше някаква остатъчна консумация която след това изчезваше. |
|
|
 |
stt Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 20:20 Заглавие: |
|
|
| стана ли радиото..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | Мисля че в менюто имаше функция REG OFF,на един се мъчих да я активирам но така и не успях.Активира се но после се оказва че не запаметена като опция.Но интересно че при свързване на двата плюса на едно при гасене за няколко секунди оставаше някаква остатъчна консумация която след това изчезваше. |
Koлега много си прав във всичко написано.И при мен REG OFF се променя но до там -не се запомня.А това е проблема че остатъчната консумация при мен не пада слаед време.За сега съм го отместил на страна че има други за опарвяне.Като му дойде времето пак да го сложа на операционната ще пиша дали туморът е отстранен  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
|