| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 23:06 Заглавие: Работи ли ел.магазин на Млад конструктор. |
|
|
Поръчах си една книжка от сайта на Млад конструктор,вече втора седмица захваща и нищо.Писах им да проверят получили ли са парите,поръчката...ни вест ни кост.Имате ли преки впечатления от тях,досега не съм поръчвал нищо от тях. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 8:04 Заглавие: |
|
|
За последно съм поръчвал преди около половин година без да е имало проблем.
На сайта им можеш да видиш развитието на поръчката: поръчано, платено, изпратено и т.н.
Най-добре ден, два след превода се обади по телефона да провериш дали са я изпълнили. |
|
|
 |
ELEMENTAL Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 21:25 Заглавие: |
|
|
Ще ти дойде книжката-не се тревожи.Може да им е свършила на склад, но ще ти я пратят.До момента са ми изпълнили всички поръчки.Вярно, че съм от Варна и ходя на място да си ги прибирам поръчките, но в рамките на ден обикновено ги подготвят ( за града говорим). _________________
 |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
| Доста пъти съм поръчвал неща от там, никакви проблеми. Обикновено поръчвам доставка по куриер с наложен платеж, т.е. плащам като ми донесат нещата. Най-често пристигат на третия ден (в работни дни). |
|
|
 |
|