| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cobra666 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 22:16 Заглавие: Ъпдейт на софта на Сименс S65 - въпрос. |
|
|
Програмката winswup 32 като натисна старт не прави нищо-не дава никакък трансфер. Кабела ми е 510 и съм цъкнал човката на пре- и пост- чек.
Имате ли идеи от какво може да е или ако може да ми кажете направо друг начин за ъпдате, по възможност до 58 версия.
Много ще Ви бъда благодарен, втори ден си блъсам главата и нищо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 8:38 Заглавие: |
|
|
Имаше една официална страница на Siemens с ъпдейти на фирмата. Вече виждам че я няма. Елементарно, на български език се прави, никакви рискове за телефона. Но съм свалил последно 43версия. 12мб. Ако Ви интересува, ще намерим начин за пращане. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 10:52 Заглавие: |
|
|
| Имам ъпдеит за 53 вер. |
|
|
 |
Lyuben Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 8:03 Заглавие: |
|
|
| Имам 58 ver. lgp4 и незнам дали е с бг, че на по новите тел. на сиеменс май бг е lgp5. Ако, тел. не се свързва и кабела е работещ може би е резнат ТР и няма да реагира на стандартният софтуер. |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 21:02 Заглавие: |
|
|
Post-check не е много важен в случая, но ако си "цъкнал" Pre-check, трябва след като кликнеш "START", да натиснеш за кратко "Power ON" на телефона.
Ако махнеш отметката срещу Pre-check, телефона трябва да е включен, преди да кликнеш старт на програмата. |
|
|
 |
|