| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 16:54 Заглавие: |
|
|
| Малко се отклоняваме от темата ама да попитам и аз за програмата . На друго дъно освен ASUS не върви (пробвах) , има ли нещо подобно за EPOX ? И извинявай много за въпроса в тази тема . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
BuRnOuT_BG Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 17:14 Заглавие: |
|
|
За EPOX аз използвам тази програма, дори ти дава оборотите на вентилатора на процесора
Цъкни тук _________________
 |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 18:11 Заглавие: |
|
|
Абе чувал съм че колеги от университета ползват
Hardware Monitor 1.6
MotherBoard Monitor 5.3.7.0
И двете мисля че лесно могат да се намерят а и първата е безплатна _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 23, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
| yani kokas написа: | | Bojilov написа: | Компютъра вероятно се е разминал само със захранващ блок.Останалото-на сервиз.
Оплаквания-нали знаеш в България как е-към "арменския поп". |
На компа нищо му няма и сега пиша от него. Погледнах дъното читаво е,захранването не ми се отваря (пък и последният път дето се опитвах да отремонтирам сам едно такова АТХ захранване такъв ток ме праа-мани мани)че има некаква лепенка на него а некой части са ми още у гаранция да не стане гаф.
Все пак съм си пуснал една програмка дето следи напраженията на захранване то и си мисля че всичко е ОК-поне за сега.
 |
Ама ти вярваш на програми да ти показват напреженията!? Само мултицета му е майката. И то с по-новичка батерия. |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 8:36 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Ама ти вярваш на програми да ти показват напреженията!? Само мултицета му е майката. И то с по-новичка батерия. |
 _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 9:50 Заглавие: |
|
|
Не виждам кво смешно има.Напражение се мери с мултицет,не с дъно.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Даутев Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 9:56 Заглавие: |
|
|
| Подавай жалба в енергото без да му мислиш.Преди време на един приятел така му изгоряха компа и телевизора.В тях ходиха некви оценители и описаха повредите и после осребриха фактурите от ремонта.Естествено нали сме цигани компутера веднага му подменихме всички чарколяци със скъпи, па ония да плащат.... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 10:01 Заглавие: |
|
|
Колегата Божилов е прав .Това е все едно да си премериш с мултицета батерията дето го захранва  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 10:27 Заглавие: |
|
|
| yani kokas написа: | А така при офазена нула -всичко май що е занулено отива под напражение- декой да си барне готварската печка - безплатна фризура
абе улавщина отвсякъде |
Затова са измислили защитното заземяване, но за съжаление в миналото инсталациите ги правиха със защитно зануляване и е скъпо да се преустройва вече направената инсталация (къртене, пускане на трето жило, забиване на още заземители, мазане, лепене на плочки...).
Алтернативно решение (когато не искаме да преустройваме инсталацията с добавяне на трето жило): може да се усили нулата като се заземи допълнително (например в нулевата шина на апартаментното табло).
Разбира се е добре да има и защита:
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=156288#156288
Последната промяна е направена от vstoykov на Чет Май 24, 2007 10:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 10:32 Заглавие: |
|
|
| Най-добре пуснете колективна жалба от блока/след като има и други пострадали/.Обикновено от енергото свалят гащите и заплащат ремонта след представяне на фактура. |
|
|
 |
|