| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LesHper Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 14:38 Заглавие: Daewoo DVR 4783D |
|
|
Здравейте майстори. Честит празник на всички. Та въпроса ми е за това видео. Понеже видеота съм правил малко и то все по платките съм бърникал надявам се вие да ми подскажете малко. Искам просто ей така за спорта да се опитам да го съживя. Не че ми трябва - имам си други две който работят. Значи когато вкараш касета и дадеш Плей то си тръгва изкарва си лентата и започва нормално да си плейва, само че картина няма вместо картина се вижда така сякаш касетата е празна и не е записана. Звука си е нормален. Преди го бях носил при един колега да го прави и ми каза че кристалите на видео главата са заминали. Искаше ми около 60 лева да ми го поправи. Аз се отказах. След това се пробвах аз да го мъча. Всичко по електрониката си е здраво. Напреженията са в норма И за мое учудване и кристалите (бобинките) на главата са здрави. Когато ги замерих не бяха прекъснати.
Има ли друг лек за такава болест освен 60 лева. Освен това зад главата има една платка която е екранирана с ламарина, но там не съм барал защото беше много стабилно споена и ме мързеше да разглобявам.Благодаря предварително на всеки който ми даде съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 14:49 Заглавие: |
|
|
Парите които ви е поискал този майстор въобще не са много ."Кристалите" които сте мерили се мерят със специален уред за мерене на видео глави,а това че бобинките не са прекъснали въобще нищо не значи.До тук от това което сте написали личи ,че се съмнявате дали се налага подмяна на видео главата.Мога да ви уверя че това видео без смяна на видеоглава от сервизен техник няма да тръгне.С най добри чувства! _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
LesHper Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 15:41 Заглавие: |
|
|
| Значи да го отпиша това видео. За парите знам че не са много но на мен идеята ми беше дали не може от някое друго видео да се вземе нещо или някакси да се приспособи. Но Уви. Благодаря Пепи Войнишки. С УВАЖЕНИЕ!!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 16:08 Заглавие: |
|
|
| LesHper написа: | | но на мен идеята ми беше дали не може от някое друго видео да се вземе нещо или някакси да се приспособи. |
Глава от друго такова видео-същото. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 10:28 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | LesHper написа: | | но на мен идеята ми беше дали не може от някое друго видео да се вземе нещо или някакси да се приспособи. |
Глава от друго такова видео-същото. | Освен главата за ремонта на това видео ще трябват и някои познания и умения.Това което написах горе е да предпазя човека да не даде пари за нова глава и после като тръгне да я монтира да се получи плачевен резултат.Ако все пак иска сам да се справи на лични ще му обясня всичко как да направи .Няма смисъл да чепкаме тема дето си я знаеме. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|