| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BruTa Гост
|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 14:15 Заглавие: Къде има такъв сервиз |
|
|
| попадна ми един телефункен 618 А /предполагам е А1, защото видях из и-нет че има и А2/ пише и още нещо PALcolor 540S /не знам дали има различни големини тоя модел но е около 30инча +-/ интересува ме къде мога да го ремонтирам понеже ми прави проблем с цветовете и 2ро колко ще струва един такъв телевизор ако тръгна да го продавам ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 14:48 Заглавие: |
|
|
| Такива ТВ се ремонтират в ТВ сервизи, а относно продаваемата му цена - ами за колкото намериш купувач. Нали сме свободен пазар. |
|
|
 |
BuTa Гост
|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
| питах за адрес на такъв сервиз в софия /по конкретно в района на красно село, брезите, борово и т.н./ а за цената е логично че на колкото се споразумеем. просто питах за ориентировъчна цена. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 15:06 Заглавие: Re: Къде има такъв сервиз |
|
|
| BruTa написа: | | колко ще струва един такъв телевизор ако тръгна да го продавам ? |
Ако е дървената коруба-80-90лв максимум.
Ако е пластмасовата кутия-100-130лв.
Разбира се комплект с дистанционно и само ако кинескопа е префектен.
Тва е 40 програмно дърво от балканската война. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 16:22 Заглавие: |
|
|
| BuTa написа: | | питах за адрес на такъв сервиз в софия /по конкретно в района на красно село, брезите, борово и т.н./ ........ | А как ние простосмъртните да разберем кое е твоето село? Нито адрес си дал в питането нито си регистриран във форума? За цените се солидаризирам с Божилов. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 21:49 Заглавие: сервиз |
|
|
| За красно село ще ти дам утре адреса . Къде да ти го пратя? |
|