| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tektronixbg Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 17:15 Заглавие: някой знае ли повече за "NOVAK"?!?! |
|
|
| Здравейте, търся схемата на едно българско стъпало "NOVAK" направо е страхотно! 2x700W е. Един колега го има и нямам дума да опиша какъв саунд вади - просто е върха! Сравнихме го с един "Phonic" 2x800W и направо го размаза, такава мощност и динамика има. Има и вградена защита, само му даваш на късо изхода и веднага изключва, като махнеш късото пак засвирва - някаква страхотна защита има По 16 бр. мощни транзистори на рамо има 2sc3281/sa1302, радиаторите са тип тунел. Височната му е 2U. Идеята ми е да му намеря схемата и да си направя същото, тъся и подходящи тороиди. Та въпроса ми е някой има ли му схемата , знае ли къде се прави тази марка и къде се правят подходящи мощни тороиди? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 18:42 Заглавие: |
|
|
| Искаш ли телефон на човека който ги прави ? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 19:29 Заглавие: |
|
|
за тороиди 0888290191 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 19:54 Заглавие: |
|
|
ако не ме лъже паметта ги прави един пич в София, Люлин. Работи с Антоан Хадат от Ахат (той се занимава с продажба на аудиоапаратури). Нямам повече информация, питай в bgaudio, там трябва да знаят. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 20:24 Заглавие: |
|
|
| Yassen написа: | | ако не ме лъже паметта ги прави един пич в София, Люлин. Работи с Антоан Хадат от Ахат (той се занимава с продажба на аудиоапаратури). Нямам повече информация, питай в bgaudio, там трябва да знаят. |
От Пловдив-и тука влиза във форума-ника му е PROSTAKA _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tektronixbg Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 21:33 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Yassen написа: | | ако не ме лъже паметта ги прави един пич в София, Люлин. Работи с Антоан Хадат от Ахат (той се занимава с продажба на аудиоапаратури). Нямам повече информация, питай в bgaudio, там трябва да знаят. |
От Пловдив-и тука влиза във форума-ника му е PROSTAKA |
Благодаря на всички! Последно от къде е???? никой ли няма информация къде се правят точно ??? По-нагоре казаха телефона, да, благодаря пратете го на: [email protected] |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 21:43 Заглавие: |
|
|
| Тук се получи недоразумение май, или аз нещо не разбрах, търси се контакт с производителя на тороидални трансформатори или с производителя на стъпалата? |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 22:27 Заглавие: някой знае ли за ..... |
|
|
| Аз също се интересувам от схемата,ако някой я намери-нека ми я прати,не е за производство и повтаряне на прототипа,а само от любознателност. |
|
|
 |
tektronixbg Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 23:24 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Тук се получи недоразумение май, или аз нещо не разбрах, търси се контакт с производителя на тороидални трансформатори или с производителя на стъпалата? |
и двете искам да намеря схемата и да си направя стъпало по нея, също така трябва да знам откъде да си поръчам тороид 1000W с височина 2U. Искам да повторя конструкцията защото много ми харесва. Производителя ми трябва за да му поискам схемата ако никой я няма. |
|
|
 |
|