|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 23:39 Заглавие: |
|
|
| tektronixbg написа: |
и двете . |
Дам,получи се малко объркване-
въпросния човек произвежда само тороидални трафове,ника му е PROSTAKA,ама рядко влиза тук във форума,може да го намериш и във www.bgaudio.org
http://nextvasko.web.data.bg/phpbb/
Това му е телефона-0888290191
Тва му е сайта- http://toroidal.hit.bg _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tektronixbg Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 0:03 Заглавие: |
|
|
Благодаря! Дано само да са на ниво, защото на "NOVAK" трафа е страхотен, с прозрачно фолио е, в средата в е с черна смола залят и не се чува докато работи. Ще се свържа с човека да ми каже дали ще може да направи 1000W с височна 2U Никой ли няма схема? или поне да каже къде се произвежда  |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 2:33 Заглавие: |
|
|
| Въпросните усилватели произвежда Паулин .Работи в Люлин .Не работи за Хадат ( може да му продава усилватели - но това е друго ) . Произвежда и тороидални трафове .Имам само личния му телефон - така че ако някой го иска ще му го пратя на лични .Лично аз купувам усилватели от него и съм много доволен ( с малки забележки по дизайна ) |
|
|
 |
tektronixbg Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 11:57 Заглавие: |
|
|
| toltec написа: | | Въпросните усилватели произвежда Паулин .Работи в Люлин .Не работи за Хадат ( може да му продава усилватели - но това е друго ) . Произвежда и тороидални трафове .Имам само личния му телефон - така че ако някой го иска ще му го пратя на лични .Лично аз купувам усилватели от него и съм много доволен ( с малки забележки по дизайна ) |
Благодаря на всички които се отзоваха! Намерих телефона на човека който ги прави. В Люлин в София се намира, разбрах че изнася продукция за северна Европа. Ще му се обадя с молба за информация |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|