| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nightmare Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 16:09 Заглавие: Тунер за JVC AV-21TS4EE |
|
|
Здравейте,
преди година ми изгоря тунера на телевизора ... обикалях по сервизи, но нищо ... само чакане : "поръчал съм го, само трябва да пристигне" - за тунера става въпрос. Единия от Америка другия от София ... таа така и от никъде НЕ дойде.
Добри хора, моля помогнете, няма значение от коя точка на Земята сте ... все някой трябва да е скътал някъде едно тунерче за мен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 16:49 Заглавие: |
|
|
| И какъв е все пак е Тунера (надписи по него?). |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 17:37 Заглавие: Re: Тунер за JVC AV-21TS4EE |
|
|
| Nightmare написа: | Здравейте,
преди година ми изгоря тунера на телевизора ... обикалях по сервизи, но нищо ... само чакане : "поръчал съм го, само трябва да пристигне" - за тунера става въпрос. Единия от Америка другия от София ... таа така и от никъде НЕ дойде.
Добри хора, моля помогнете, няма значение от коя точка на Земята сте ... все някой трябва да е скътал някъде едно тунерче за мен  |
Смени сервиза,такива тунери се намират,доставят се след няколкодневна поръчка от София.Свържи се със некой колега-във форума има доста пловдивчани. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 18:51 Заглавие: |
|
|
Да, така каза и последния ... чаках 2 месеца и си го взех, поне да гледам през видеото. Само някой да каже, че ще го оправи ... дава адрес и му го нося В смисъл да е сигурен, че ще набави тунера, да не чакам пак няколко месеца  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 18:57 Заглавие: |
|
|
Имаш ЛС. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 14:11 Заглавие: |
|
|
| GOSHO написа: | | И какъв е все пак е Тунера (надписи по него?). |
CEEK481-B05 |
|